Stiri Celebrități Tzanca Uraganu - CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit
Tzanca Uraganu - CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Tzanca Uraganu - CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Andrei Velcu, cunoscut cu numele de scenă Tzancă Uraganu sau Tzancă de la Ploiești, este un celebru cântăreț de manele rom din România.

Născut pe 2 decembrie 1990 în Ploiești, Andrei Velcu și-a făcut debutul în industria muzicală sub numele de scenă Tzancă de la Ploiești. Ulterior, și-a schimbat aliasul în Tzancă Uraganul, inspirat de la Nicolae Guță, care l-a numit "uraganul muzicii" în videoclipul melodiei "Prin apă și foc am trecut" în 2014.

Cu toate acestea, consacrarea lui Tzancă în lumea muzicală a venit mai târziu, odată cu colaborarea sa cu producătorul Nek Music, devenind cunoscut pentru piesele sale care au strâns milioane de vizualizări pe platforme precum YouTube și alte servicii de streaming muzical.

Cum a devenit cunoscut?

De-a lungul anilor, Tzancă Uraganu a fost implicat în numeroase situații controversate. Fie că vorbim de incidente survenite în timpul spectacolelor sale sau de neînțelegeri cu femeile din cercul său personal, cariera artistului de manele a fost umbrită de un istoric tumultuos, care nu îi reflectă întotdeauna imaginea într-o lumină favorabilă.

Tzancă Uraganul s-a consacrat ca unul dintre cei mai importanți maneliști din România în prezent. Cu toate acestea, până în 2014, numele său era relativ necunoscut. La acea vreme, era cunoscut sub numele de "Tzancă de la Ploiești", iar unul dintre mentorii săi în drumul către faimă a fost Nicolae Guță.

De-a lungul unei cariere muzicale deja destul de lungi, Tzancă Uraganul a încărcat numeroase videoclipuri pe platforma YouTube, dar abia în ultimii ani și-a câștigat notorietatea care îl definește acum. Pe lângă succesele sale muzicale notabile, Tzancă Uraganu a atras atenția prin implicațiile sale în diverse incidente controversate. Unul dintre cele mai recente a fost un incident violent în Germania, care l-a lăsat grav rănit în urma unei confruntări cu foștii săi cumnați, într-o scenă șocantă.

Tzancă Uraganul a devenit tătic

Alina Marymar, partenera lui Tzancă Uraganu, a adus pe lume un nou membru în familia lor. Vestea fericită a venit direct de la Alina, care a împărtășit-o pe contul ei de Instagram. Tzancă Uraganu strălucește de bucurie la venirea pe lume a micuței. Pe data de 10 iulie 2023, Alina Marymar, iubita cunoscutului cântăreț de manele, a dat naștere unui bebeluș sănătos, iar în prezent se află la spital.

Tzancă Uraganul Milionar

Melodiile lui Tzancă Uraganu au obținut milioane de vizualizări și, adesea, au ajuns pe prima poziție în topurile trending de pe YouTube. Cum a reușit să acumuleze astfel de sume impresionante? El susține că provine exclusiv din industria muzicală, dar cei care îl cunosc mai bine sugerează că s-ar afla multe altele în spatele succesului său.

Pe lângă cariera sa muzicală, Tzancă Uraganu este cunoscut pentru a-și expune colecția impresionantă de mașini de lux, evaluată la sute de mii de euro. În garajul său găsim o gamă variată de mașini, precum un BMW X5, un Lamborghini și un Rolls-Royce. În anul 2017, ANAF (Agenția Națională de Administrare Fiscală) a făcut o vizită la domiciliul manelistului, după ce acesta a făcut mai multe postări pe rețelele de socializare în care se lăuda cu achiziționarea unei mașini în valoare de 140.000 de euro. Autoritățile fiscale au dorit să se asigure că acesta și-a plătit impozitele corespunzătoare pentru veniturile obținute. …

Ziare247 - Andrei MIn urma cu 242 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7