Stiri Celebrități Totul despre Simona Gherghe: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Simona Gherghe: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Simona Gherghe: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Simona Gherghe s-a născut pe 31 octombrie 1977, în frumosul oraș Iași. Cunoscuta prezentatoare de televiziune, Simona Gherghe, a obținut diploma în cadrul Facultății de Litere a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, specializându-se în limba franceză și engleză.

Simona Gherghe, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, are vârsta de 46 de ani și se bucură de o carieră remarcabilă, alături de o familie fericită compusă din soțul său și cei doi copii.

Carieră

Încă din timpul celui de-al doilea an de facultate, Simona și-a început cariera în presă, devenind parte din echipa Radio Nord-Est Iași, unde a preluat rolul de editor-prezentator la știri. Ulterior, în 2001, s-a alăturat unei echipe de televiziune, debutând ca editor și prezentator la stația locală, cunoscută atunci sub numele de TV BIT Iași.

După doar un an de la debutul său, a fost recrutată la București, pentru a lucra la stația principală de televiziune. În anul 2002, a făcut pasul către București pentru același tip de poziție, de editor-prezentator, dar de această dată la televiziune. De-a lungul timpului petrecut în prezentarea știrilor, Simona a câștigat o recunoaștere considerabilă. În 2010, Simona a decis să facă o schimbare și a acceptat o nouă provocare renunțând la prezentarea știrilor pentru a se dedica unei emisiuni de divertisment la același post de televiziune.

Viață sentimentală

În 2017, s-a căsătorit cu consultantul politic Răzvan Săndulescu. Cuplul se bucură de o relație armonioasă și au împreună doi copii: o fetiță, Ana Georgia, născută în 2017, și un băiețel, Vlad Ioan, venit pe lume în 2019. Simona Gherghe reușește să îmbine cariera cu viața de familie, depunând eforturi considerabile pentru a petrece timp de calitate alături de cei doi copii și pentru a le oferi o educație solidă.

Simona Gherghe găsește motive să zâmbească și să se bucure în fiecare zi. Prezentatoarea TV menține mereu o conexiune strânsă cu fanii, oferindu-le informații despre evenimentele din viața sa. Recent, a împărtășit o amintire specială - cinci ani de la sarcina sa cu cel de-al doilea copil, Vlad.

Simona a dezvăluit că atunci când nu este ocupată cu filmările, își dorește să-și petreacă timpul liber alături de copiii ei și de partenerul ei de viață.

De aproximativ un an, Simona și soțul ei au decis să se implice personal în creșterea și îngrijirea copiilor. Simona Gherghe acordă o mare importanță comunicării și înțelegerii în relația sa cu soțul ei. Cei doi se susțin reciproc în activitățile lor și nu manifestă gelozie. …

Ziare247 - Mihai RIn urma cu 234 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7