Stiri Celebrități Totul despre Tavi Clonda: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Tavi Clonda: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Tavi Clonda: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Tavi Clonda s-a născut la Brăila pe 15 septembrie 1979, acolo unde a urmat studiile gimnaziale și liceale. Primele sale lecții muzicale le-a avut la pian, încă din primul an de școală. A descoperit ulterior pasiunea pentru chitară și, după absolvirea liceului, a urmat Facultatea de Construcții Aerospațiale din Brașov.

Carieră

În 2001, a participat la emisiunea "Ploaia de stele" de la TVR 1, reușind să ajungă până în finala concursului. În 2005, a semnat un contract de 8 luni în Miami, Florida, în SUA. Revenind în România în 2006, a format trupa Bandidos, cu care a lansat albumul "Nu-mi da scapare" și a susținut peste 200 de concerte în țară și peste hotare, în Italia și Germania.

Ulterior, după despărțirea de trupă, Tavi Clonda a ales o carieră muzicală solo. În 2012, alături de Show Band, a fost prezent în emisiunea condusă de Cristi Brancu.

După numeroase apariții în emisiuni de televiziune și câteva proiecte muzicale, în 2013, Tavi Clonda și-a format propria trupă pentru a susține partea muzicală live a emisiunii zilnice "Te vreau lângă mine" de la Kanal D, prezentată de Gabriela Cristea. Repertoriul său este complet și variat, incluzând atât cover-uri românești și internaționale, cât și piese originale precum "Numele tău", "Tushieu", "Felul tău de-a fi", "Iubește-mă și taci" sau "Te vreau lângă mine".

Cu peste 400 de evenimente private la activ (nunți, botezuri, aniversări, evenimente corporate etc.), spectacolul lui Tavi este unul energic, dinamic și interactiv cu cei prezenți. Deviza sa este: "La o petrecere la care sunt invitat, nimeni nu stă jos!"

Viață sentimentală

Tavi Clonda are o relație cu Gabriela Cristea încă din 2013, când acesta a debutat colaborarea cu televiziunea Kanal D. La acea vreme, prezentatoarea TV se afla la scurt timp după divorțul de afaceristul Marcel Toader și modera emisiunea "Te vreau lângă mine". Acest destin le-a adus împreună pe Gabriela și Tavi, artistul obținând un contract pentru trupa sa la show-ul de televiziune.

Între cei doi a început o poveste de dragoste remarcabilă. În cele din urmă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit și, în prezent, formează o familie fericită. Legătura lor de dragoste nu s-a conturat imediat, însă amândoi au descoperit că au multe lucruri în comun.

Înainte de relația cu Gabriela Cristea, cântărețul a avut o relație de șapte ani cu colega sa de breaslă, cântăreața Adriana Vlad. Ulterior, timp de patru ani, a fost într-o relație cu Valentina Dincă, o blondă care lucrează la o agenție de turism din București. Circulau zvonuri că Tavi ar fi renunțat la relația cu Valentina Dincă pentru a fi cu Gabriela Cristea.

Avere

În anul 2015, Tavi Clonda a fondat firma "Tavi Clonda Production SRL", specializată în "activități de interpretare artistică (spectacole)", fiind și unicul administrator al acesteia.

În primul an de activitate, în 2015, firma a înregistrat un profit modest de 16.727 de lei. Totuși, în 2016, s-a consemnat o pierdere de 6.174 de lei. Profitabilitatea a revenit în 2017, însă câștigul a rămas la niveluri reduse, în sumă de 13.464 lei. Între timp, veniturile artistului au crescut considerabil, acesta încasând sume frumoase din numeroasele evenimente la care este solicitat dar și din contractul cu postul Kanal D.…

Ziare247 - Mihai RIn urma cu 234 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7