Stiri Celebrități Totul despre Sorina Guță: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Sorina Guță: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Sorina Guță: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Viața Sorinei Guță, pe numele ei real Sorina Șerban, a fost marcată de numeroase încercări. După ce a aflat că se confruntă cu o boală gravă care îi amenința viața, aceasta a fost nevoită să facă față altor probleme serioase de sănătate.

A avut parte de un alt incident nefericit când și-a fracturat glezna, fiind necesară o intervenție chirurgicală urgentă. Aflată în procesul de recuperare, a fost nevoită să nu își sprijine piciorul operat timp de două luni. Medicii din Turcia i-au pus un diagnostic sever și au recomandat o intervenție chirurgicală costisitoare pentru a schimba valva principală a inimii, responsabilă de circulația sângelui și oxigenarea plămânilor.

Fiind dependentă de oxigen și tratamente costisitoare, a fost nevoită să amâne intervenția chirurgicală pentru moment. Astfel, se confruntă cu dificultăți financiare în încercarea de a-și asigura tratamentul necesar.

Carieră

Deși se bucura de o mare iubire din partea publicului și melodiile sale erau populare și adorate de mulți, Sorina Guță a decis să se îndepărteze de muzica manele și să se concentreze exclusiv pe aspectele religioase ale vieții sale, interpretând doar muzică pentru Dumnezeu și despre El.

Această schimbare de direcție a survenit datorită dificultăților pe care Sorina le-a depășit doar prin intervenția divină. Ea mărturisește că nu a mai cântat pentru fani de aproximativ trei ani și nu plănuiește să reia acest lucru, deoarece nu mai găsește același impuls și nu se mai simte confortabil în această direcție. Acum, ea își dorește să-și dedice viața și talentul celui care a fost sursa puterii în momentele grele, îndreptându-și atenția și creativitatea către Dumnezeu.

Viață sentimentală

Sorina Guță a fost, fără îndoială, marea iubire a lui Nicolae Guță. Au avut o relație discretă la început, dezvăluindu-și sentimentele în timp. Povestea lor de dragoste a durat șapte ani, plini de frumusețe. Sorina și Nicolae Guță s-au întâlnit pentru prima dată în 1999 și au fost într-o relație timp de șapte ani. Despărțirea lor a fost plină de tensiuni, ea fiind cea care a decis să se despartă de artistul de muzică manele. În 2005, Sorina și Guță au ales să-și urmeze căi separate. În timp ce popularitatea lui Guță a crescut constant în rândul fanilor de muzică manele, de la Sorina nu s-a mai auzit nimic. Moartea mamei sale a fost o încercare prea dificilă pentru Sorina. În fața acestei suferințe, a recurs la alcool, devenind curând dependentă de acesta. A trăit într-un coșmar timp de trei ani până când, la insistențele surorii sale, a ales să meargă la o biserică penticostală și să își îndrepte atenția spre Dumnezeu. A găsit sprijin în credință și, odată scăpată de dependența de alcool, a decis să-și dedice viața lui Dumnezeu și să abordeze doar cântece bisericești specifice credinței penticostale.

Avere Deși a acumulat o sumă considerabilă cântând manele, acum duce o viață modestă. Din cauza problemelor de sănătate, care necesită tratamente costisitoare, artista a fost nevoită să solicite ajutor financiar de la foștii săi colegi de breaslă.…

Ziare247 - Elena IgnatIn urma cu 234 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7