Stiri Celebrități Totul despre Mădălin Șerban: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Mădălin Șerban: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Mădălin Șerban: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Mădălin Șerban, în vârstă de 24 de ani, s-a născut la data de 16 August 1999 și este un cunoscut actor și cântăreț care s-a născut în Ardeal. A absolvit ECTS, economia comerțului și turismului în Arad, declarând că singurul motiv pentru care a făcut facultatea, a fost diploma și că aceasta nu îi va aduce nici un beneficiu în muzică. Dorește să se axeze pe muzică toată viața și nu își dorește să schimbe domeniul niciodată. De aceea a decis și mutarea sa la București, având oportunități multi mai mari în Capitală din acest punct de vedere. Este zodia leu și s-a făcut pentru prima oară remarcat în anul 2015, în momentul în care a postat un selfie pe contul său de Instagram.

Carieră

A devenit cunoscut în momentul în care și-au făcut debutul în trupa 5Gang, alături de Selly, Gami, Pain și Dia. Aceștia și-au făcut debutul în anul 2017, prin lansarea melodiei Singuri acasă. Nu a trecut foarte mult timp până să cucerească inima tinerilor adolescenți. S-au axat pe un stil muzical adorat de adolescenți, mai exact trap-ul.

În anul 2021 au decis să destrame formația și fiecare să meargă pe un drum separat. Tinerii adolescenți care erau fascinați de trupa 5Gang au rămas cu un gust amar, însă acest proiect nu a mai putut continua datorită faptului că membrii trupei nu s-au mai regăsit, decizia fiind aceea de a stop proiectul. În momentul în care s-a luat această decizie, Selly a declarat că nu își mai dorește să cânte acel gen muzical, în timp ce Mădălin susținea că își dorește să facă muzică serioasă.

Deși formația 5Gang s-a destrămat, aceștia au decis să lanseze un film împreună, film care a apărut pe ecrane în anul 2019, fiind numit 5 Gang: Un altfel de Crăciun. Filmul a avut un real succes, fiind clasat pe locul 10 în Box Office, stabilind un record pentru o producție românească după mai bine de 30 de ani. Acesta a avut încasări totale în valoare de aproximat 6.5 milioane de lei, generate prin aproximativ 350 000 intrări în cinema.

În anul 2021, Mădălin a apărut în al doilea său film, Tabăra, având un real succes din nou.

Viața sentimentală

Mădălin a avut o relație de răsunet cu Vanessa Lorena. În urmă cu aproximativ 2 ani, aceștia au surprins pe toată lumea în momentul în care au anunțat că nu mai formează cuplu, motivul principal fiind se pare infidelitatea acesteia. În momentul de față, acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Dilinca. Se pare că cei doi se înțeleg foarte bine, iar în urmă cu aproximativ un an s-au mutat împreună.

Avere

Artistul este realizat atât din punct de vedere sentimental, cât și din punct de vedere financiar. Datorită proiectelor în care a fost implicat de-a lungul timpului, atât pe plan muzical, cât și pe plan artistic, Mădălin a reușit să își adune o mică avere. …

Ziare247 - Mihai CostelIn urma cu 244 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7