Stiri Celebrități Totul despre Loredana Groza: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Loredana Groza: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Loredana Groza: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Loredana Groza Boncea este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică ușoară din România, aceasta fiind de-a lungul timpului actriță, autoare, compozitoare, prezentatoare TV și antrenoare de voce la emisiunea „Vocea României”, devenind și imaginea câtorva game de produse cosmetice. Se naște în anul 1970, în Gheorghe Gheorghiu-Dej, Bacău. Își începe cariera muzicală la vârsta de 3 ani, continuând să își mențină această pasiune în școala generală și liceu. În timpul școlii primare participă în mai multe piese de teatru, având ca și pasiuni handbalul și învățătura. Munca sa este recompensată fiind aleasă comandant de unitate. Reușește să fie admisă la Liceul de Matematică – Fizică, cu nota 9.95.

Debut muzical

La numai 16 ani, reușește să câștige marele premiu la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia, precum și trofeul emisiunii TV „Steaua fără nume”. Alege să participe cu două melodii care ajung mai târziu șlagăre: „Mă întreb ce să fac” și „Despre dragoste”. Reușește până în anul 1990 să imprime peste 100 de piese și se face cunoscută, concertând între trei si opt spectacole pe seară. În urma concertului susținut în Polonia alături de trupa Holograf și Gabriel Cotabiță, Loredana este interzisă pe postul național Televiziunea Română. Lansează piesa „Bună seara, iubito!” alături de Ion Caramitru, însă este interzisă timp de șase luni din cauza versurilor care au un impact emoțional mult prea ridicat.

Carieră cinematografică

În anul 1993 debutează în cinematografie, având un rol în filmul „A doua cădere a Constantinopolului”. De-a lungul timpului mai apare in filme, cum ar fi: „Paradisul direct”, „Asfalt tango”, „#Selfie” și multe altele.

Familie

Loredana Groza a avut tot timpul o viață discretă din punct de vedere familial. Aceasta s-a căsătorit cu Andrei Boncea, producător, în anul 1988. Cei doi au împreună o fată de 25 ani, Elena. Conform unor zvonuri, însă nimic nu este confirmat, Loredana și Andrei Boncea au decis să se separe în anul 2019 însă au păstrat legătura, ideea de căsnicie și familie, pentru Elena. Cârcotașii susțin că această ruptură s-ar fi întâmplat din cauza câștigătorului „X-Factor”, italianul Nick Casciaro, acesta făcând parte din echipa Loredanei. Se pare că și Andrei Boncea, și-ar fi refăcut viața alături de actrița Aida Economu.

Avere

De-a lungul timpului, Loredana și soțul ei, au reușit să strângă o avere colosală apropiații acestora susținând că au conturile pline. Loredana este iubită de milioane de fani, atât în România cât și în străinătate având o carieră de succes chiar și în ziua de azi. Notorietatea acesteia a atins cote uriașe în urma participării ca și jurat în emisiunea „X-factor”. …

Ziare247 - Andra CIn urma cu 326 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7