Stiri Celebrități Totul despre Irina Fodor: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Irina Fodor: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Irina Fodor: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Irina Fodor este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de la noi din țară.Aceasta s-a născut și a copilărit la Buzău. A urmat cursurile Colegiului Național B.P. Hașdeu, după care a finalizat Facultatea de Jurnalism din cadru Universității din București.

A decis să se mute la vârsta de 19 ani, când a lăsat orașul natal pentru capitală. O dată ajunsă in București s-a angajat ca model, făcând figurație la studiourile Media Pro de la Buftea. În mometul de față, prezentatoarea tv are 55 kg si o înălțime de 1.77m.

Carieră

Irina Fodor a debutat ca reporter, după care proiectele au început să apară. De asemenea, îndrăgita prezentatoare a primit și roluri secundare în diferite proiecte de televiziune. Datorită faptului că este fotogenică și frumoasă, a cochetat și cu lumea modelingului.

S-a făcut remarcată în lumea televiziunii în momentul în care a fost aleasă prezentatoare a emisiunii „Poveștiri adevărate” în anul 2014, după ce Mircea Solcanu își dădea demisia. Astfel, după doi ani ca reporter în cadrul postului de televiziune Acasă Tv, acesta devine prezentatoare TV. Ascensiunea sa fulminantă a avut loc în anul 2021, atunci când a devenit gazda emisiunilor „Asia Express” si „Chefi la cuțite”, având posibilitatea de a o înlocui pe Gina Pistol care plecase în concediu de maternitate.

De asemenea, acesteia i-a surâs norocul fiind gazda emisiunii „America Express” , emisiune care a avut loc anul acesta, fiind difuzată anul acesta pe canalul Antena 1. Frumoasa prezentatoare TV a fost foarte încântată de oportunitatea ivită și a îmbrățișat cu drag șansa primită.

Viață sentimentală

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Fodor, cel care i-a devenit soț în anul 2010 după o relație de 3 ani. Deși Răzvan era considerat un adevărat cuceritor, Irina a reușit să fie cea care l-a făcut pe artist să aleagă viața de familie. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare încă din tinerețe, pe când ea era studentă și el actor de telenovele. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 13 ani, ea având 35 ani în momentul de față iar el 48 ani. Irina și Răzvan sunt fericiții părinți ai unei fetițe pe nume Diana.

Frumoasa prezentatoare TV a devenit mămică la vârsta de 22 ani, însă acesta lucru nu a fost un impediment în cariera sa. Irina și Răzvan sunt prieteni foarte buni cu alte celebrități din lumea mondenă, Cabral și Andreea Ibacka fiind chiar nașii lor de cununie.…

Ziare247 - Andrei MIn urma cu 245 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7