Stiri Celebrități Totul despre Ileana Sterp: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Ileana Sterp: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Ileana Sterp: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Ileana Sterp, în vârstă de 29 de ani, este una dinter cei patru copii ai familiei Sterp. Mama Geta se poate lăuda cu cei patru copii ai săi, interpretul Culiță, Getuța și Iancu. Este o femei muncitoare, soție dedicată și mamă iubitoare.

Carieră

Aceasta lucrează ca și hairstylist, deținând un salon de înfrumusețare în Hațeg. S-a specializat în tunsori bărbătești, fiind promovată deserori de fratelei ei Iancu pe rețelele de socializare.

Până să devină mamă, Ileana s-a ocupat în totalitate de salon, devenind foarte cunoscută și având un real succes. A ajuns să aibă clienți extrem de cunoscuți, prin promovările și postările pe care le-a realizat pe contul său de Instagram.

Fiind activă pe rețelele de socializare prin postările realizate în salonul de înfrumusețare, Ileana a ajuns să aibă 111 000 de abonați pe Youtube și peste 323 000 de urmăritori pe contul de Instagram.

Datorită Instagramului, tânăra a ajuns la inima urmăritorilor prin felul său natural de a fi. Postează zilnic filmulețe în care le povestește urmăritorilor cum arată viața ei de zi cu zi alături de soțul Daniel Aloman și fetița lor Carla și băiețelul lor Damir.

În acest an, frumoasa brunetă a devenit mamă pentru a doua oara. În decembrie 2022, aceasta postase în prealabil, o poză cu un test de sarcină prin care își anunța urmăritorii că va deveni mamă pentru a doua oară.

S-a făcut remarcată în trecut, prin gesturi demne de toată lauda. Aceasta a ajutat două fețite fără posibilități financiare cu rechizite pentru școală. S-a angajat să ofere o sumă de bani pentru ca aceastea să poată achiziționa toate necesare, pentru a putea merge la școală fără să se gandească că nu vor avea cu ce să scrie. De asemenea, pe contul său de socializare, și-a îndemnat toți urmăritorii să îi urmeze gestul și să ajute și ei la rândul lor alte familii defavorizate.

Viața sentimentală

Tânăra brunetă este căsătorită cu Daniel Aloman, de câțiva ani. Alături de el, trăiește viața pe din plin, relația lor decurcâng foarte bine. Sunt fericiții părinți ai Carlei și a băiețelului lor proaspăt născut. Cel din urmă a fost născut pe cale naturală, la Spitalul Munincipal din Sebeș.

Avere

Viața celor doi pare desprinsă din povești, aceștia nefiind nevoiți să ducă grija zilei de mâine. Nunta și botezul au fost de milioane, având tematică și invitați unul și unul. Soțul acesteia lucrează în domeniu HORECA, având o pensiune destinată turiștilor, plus alte afaceri. Pe lângă, acesta mai lucrează și în domeniul construcțiior câștigând o sumă impresionată de bani. …

Ziare247 - Elena IgnatIn urma cu 245 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7