Stiri Celebrități Totul despre Gheboasă: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Gheboasă: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Gheboasă: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Gheboasă, pe numele său real Gabriel, este un artist în vârstă de 22 de ani, din Târgoviște. S-a născut în anul 2021 și în momentul de față cântărește 72 de kilograme și are 1.73m înățime. Acesta are ochii căprui și este brunet. Gheboasă este unul dintre cei mai în vogă artiști de trap din România.

Familie

Artistul s-a născut într-o familie fără posibilități financiare. Deși afișează o imagine de bărbat dur, Gheboasă ascunde o poveste de viață dramatică. Din cauză ca mama sa nu l-a dorit, acesta a ajuns într-un centru de plasament. În acea perioadă, tatăl său era la închisoare, fiind acuzat de furt. Norocul însă i-a surâs, fiind adoptat de o familie care îl ducea în vizite la tatăl său care se afla în închisoare, fără însă ca el să știe adevărul despre ce i s-a întâmplat cu adevărat. În același timp, Gheboasă a fost crescut și de bunicii lui, care au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru ca acesta să nu simtă lipsa părinților.

De îndată ce tatăl său s-a eliberat din închisoare, acesta a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a câștiga custodia. S-a văzut nevoit să se educe singur de-a lungul timpului, neavând îndrumarea părintească. O dată devenit adolescent, pentru acesta au început și necazurile, datorită anturajului prost pe care îl avea. La doar 16 ani, acesta a comis prima infracțiune gravă, ajungând în arest pentru 24 de ore, după o bătaie de stradă alături de alți prieteni.

Carieră

Singurul lucru constant de-a lungul timpului pentru Gheboasă, a fost muzica, lucru care i-a adus alinare. Pasiunea pentru muzică, l-a ajutat să devină extrem de popular în România, acesta axându-se mult pe stilul trap.

Prima sa experiență în lumea muzicală a fost la One True Singer. Grasu XXL a rămas extrem de impresionat de abilitățile sale muzicale, însă s-a văzut nevoit sa părăsească emisiunea relativ rapid, deoarece a încălcat regulile.

A urmat participarea la sesiunea live de la Urbanist, unde publicul larg a ajuns să îi cunoască calitățile muzicale. Marea lovitură a dat-o cu o piesă postată pe Tik-Tok, aceasta făcând furori în rândul tinerilor.

Avere

După multe lupte cu sărăcia, artistul a reușit să devină stabil din punct de vedere financiar. Acesta este urmărit de peste 136 000 de tineri pe canalul său de Youtube, adunând peste 6 milioane de vizualizări. În anul 2023, a fost invitat ca și concurent la Survivor România, unde a făcut parte din echipa Faimoșilior. De asemenea în vara acestui an, a fost prezent pe scenă la Untold unde a reușit să își încânte fanii cu genul său muzical. …

Ziare247 - Elena IrimiaIn urma cu 247 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7