Stiri Celebrități Totul despre Diana Matei: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Diana Matei: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Diana Matei: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Diana Matei este una dintre cele mai cunoscute artiste in România, interpretând cu succes o gamă variată de stiluri muzicale: muzică populară, muzică ușoară, muzică lăutărească și o combinație între jazz și muzică țigănească.

Vârsta artistei nu este cunoscută și deși se zvonește ca are peste 40 de ani, trăsăturile delicate și frumusețea o fac să pară mult mai tânără. Deși încă din copilărie s-a luptat cu kilogramele în plus, acum adoptă un stil de viață sănătos. Cu o înălțime de 1.67m și o greutate de 57 kg artista reușește să arate extraordinar, având o siluetă de invidiat.

Deși nu provine dintr-o familie cu trecut muzical, Diana Matei a fost pasionată de acest domeniu încă din copilărie, la frageda vârstă de 13 ani făcându-și debutul muzical în cadrul unui turneu la Veneția.

Urmează studiile la Liceul „Dinu Lipatti” iar apoi Facultatea de Interpretare Muzicală din cadrul Universității Naționale de Muzică București, unde reușește să își perfecționeze calitățile vocale.

Carieră

Lansează albumul de debut în anul 2005, intitulat „Diana Matei”, reușind să cucerească inimile oamenilor prin vocea sa. Următoarele albume muzicale se bucură de același succes. Albumul se bucură de un real succes, fapt care îi aduce artistei o serie de colaborări cu mulți artiști consacrați precum: Florin Chilian și Alexandru Arieș.

Un pas important în cariera muzicală a artistei este participarea la selecția națională Eurovision din anul 2013 cu piesa „Ma Ma He”, unde ajunge până în etapa de semifinale. Aceasta activează și în Ansamblul Profesionist al Armatei. Piesele în colaborare cu Taraful din Cleante sunt preferatele publicului, fiind mereu primite cu entuziasm de către fanii acesteia.

Avere

Având între două și patru concerte în timpul săptămânii și până la zece concerte în weekend, Diana Matei a strâns de-a lungul anilor o avere considerabilă. Artista este foarte solicitată, atât în proiecte solo cât și alături soțul ei Marian Cleante și de Taraful din Cleante.

Viața personală

Diana Matei trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 ani alături de soțul ei, violonistul Marian Cleante, aceștia făcând un cuplu de excepție atât pe scenă, cât și în viața privată. Deși începutul poveștii a fost greu, familia artistei fiind împotriva acestei relații din cauza diferenței de 10 ani între cei doi dar și a faptului ca Marian Cleante are doi copii dintr-o relație anterioară, aceștia trec peste toate greutățile vieții și reușesc în anul 2018 să facă cununia religioasă, urmată de o petrecere fastuoasă.

Chiar dacă la început artista nu avea o impresie bună despre Marian Cleante, considerându-l arogant și obraznic, lucrurile au evoluat către o relație frumoasă bazată pe respect și iubire. În anul 2015, viața le este completată de venirea pe lume a băiețelului lor Ianis. În prezent în vârstă de 8 ani, Ianis Matei calcă pe urmele părinților, fiind pasionat de muzică. …

Ziare247 - Mihai CostelIn urma cu 247 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7