Stiri Celebrități Totul despre Dana Rogoz: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Dana Rogoz: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Dana Rogoz: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Biografie: Dana Rogoz este o îndrăgită actriță din România și prezentatoare TV, aceasta fiind pasionată în același timp de design vestimentar. S-a născut la data de 26 septembrie 1985(vârstă 38 ani), la București.

Copilăria Danei Rogoz s-a petrecut între zile lungi pe platourile de filmare și școală, aceasta reușind să obțină note mari la toate materile deși absenta foarte mult de la școală, atât de mult încât se ridicase la un moment dat problema repetării anului școlar. Cu toate acestea, frumoasă actriță reușea mereu să își impresioneze profesorii cu ambiția ei de a obține mereu note mari. Deși își amintește cu drag de perioada copilăriei, Dana Rogoz susține că nu vrea să le transmită copiilor ei exigența care o caracteriza în aceea perioadă, dorindu-și pentru aceștia un program mai relaxat.

Carieră

La vârsta de doar 4 ani, aceasta participă la primul ei turneu și intră în lumea televiziunii, făcând parte din trustul TVR. Dana Rogoz este cunoscută și în ziua de azi ca „Abramburica”, după rolul din serialul TV „Abacadabra” difuzat pe postul TVR, rol care a făcut-o celebră la vârsta de doar 9 ani. De-a lungul anilor a jucat numeroase roluri, atât în filme cât și în seriale TV, printre care: „Dulcea saună a morții” – în anul 2003, „La Bloc” – între anii 2002 și 2007, „Îngerașii” – în anul 2008, „State de România” – în anul 2009. Chiar daca are o carieră ca i-a adus în timp multă împlinire și fericire, au fost și momente în care a simțit ca o i-a de la de zero, meseria de actriță fiind foarte fluctuantă. Cu toate acestea, Dana Rogoz preferă rolurile grele și care o scot din zona ei de confort.

Viață sentimentală

Dana Rogoz este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir, având împreună un băiat și o fată, aceștia simțindu-se în formulă completă acum și împliniți pe plan sentimental. Aceștia s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, în timpul filmărilor pentru serialul „La Bloc” și deși au fost foarte criticați încă de la început din cauza diferenței mari de vârstă de 19 ani între cei doi, aceștia au o relație frumoasă și în ziua de azi. Întrebată deseori care este secretul relației lor, aceasta a declarat că au descoperit în timp ce funcționează pentru ei și că relația lor este bazată pe încredere și susținere.

Avere

Având o carieră lungă atât în domeniul televiziunii cât și în teatrul, artista a strâns de-a lungul anilor o avere impresionantă. Numeroasele roluri avute i-au adus confort financiar, dar Dana Rogoz nu pune preț pe lucrurile materiale, pentru ea fiind mai importante momentele petrecute alături de soțul acesteia și cei doi copii minunați pe care îi au împreună.…

Ziare247 - Andrei MIn urma cu 245 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7