Stiri Celebrități Totul despre Dan Ursa: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Dan Ursa: vârstă,  înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Dan Ursa: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Darius Dan Ursa, are în prezent 40 de ani și s-a născut în Tășnad, județul Satu Mare, însă s-a mutat de mult timp in Cluj, alături de familia sa.

Carieră

Este de profesie director de vânzări, însă este un adevărat aventurier, iar de fiecare dată când are ocazia, nu refuză să își testeze limitele. A călătorit de-a lungul timpului în mai multe destinații exotice.

Activează în acest domeniu din anul 2011, fiind timp de 5 ani director de vânzări pe zona Ardeal, la Karcher România, firmă care avea ca și domeniu de activitate sisteme de curățare econimice, ecologice și eficiente. În anul 2016 a decis să schimbe compania, semnând cu Markita România, devenind astfel director zonal de vânzări pe zona Ardeal.

Deși a avut un job solicitant, nu a ratat nici o ocazie de a călători, alegând doar destinații exotice menite să îi înfrângă fricile. Acesta a mers să locuiască cu tribul Massai în Egipt, după care a decis să viziteze Thailanda, Bangkok și Zanzibar. Ca și sport, acesta este pasionat de tirul cu arcul, precum și cele de iarnă, echitația și scuba diving. Doza de andrenalină o capătă și din zborurile pe care le face cu avioane de dimensiuni mici. A devenit cunosct publicului larg prin participarea la Survior România, în anul 2023, emisiune difuzată de postul de televiziune Kanal D. A intrat în lupta pentru cei 100 000 de euro alături de războinici. Fiind un adevărat luptător și un ambițios din fire, acesta a fost pregătit pentru orice tip de provocare.

Singura teamă pe care a avut-o în acest concurs desfășurat în Republica Dominicană, a fost aceea de a nu dezamăgi, nefiind speriat de nici un fel de test fizic. În urma câștigării trofeului Survivor România și a premiului de 100 000 de euro, au apărut diferite zvonuri în presă cum că acesta ar deține un elicopter și diferite ambarcațiuni de lux, zvonuri pe care Dan a ținut să le contrazică. A anunțat de curând că își propune să își supună corpul la un nou test și să duca trofeul Suvivor România pe vârful Muntelui Kilimanjaro. De asemenea, a invitat fanii de pe Instagram să i se alăture în această aventură.

Familie

Dan Ursa este căsătorit de mult timp cu Ursa Corina, iar rodul iubirii acestora o reprezintă fetița pe care o au împreună. Acesta a susținut tot timpul că este un bărbat de casă, un familist convins și că vrea să lupte zi de zi pentru ca familiei lui să nu îi lipsească nimic. …

Ziare247 - Elena IrimiaIn urma cu 245 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7