Stiri Celebrități Totul despre Angelina Jolie: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Angelina Jolie: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Angelina Jolie: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Angelina Jolie Voight, cunoscută publicului din întreaga lume sub numele de Angelina Jolie, s-a născut pe data de 4 Iunie 1975, în Los Angeles, California, fiind o actriță și regizoare de filme din Statele Unite ale Americii.

Aceasta este laureată a unui Premiu Oscar, trei Premii Globul de Aur și două Screen Actors Guild Awards.

Timp de trei ani a fost numită de către revista Forbes cea mai bine plătită actriță de la Hollywood. Este una dintre cele mai mediatizate personaje, fiind declarată cea mai frumoasă femeie din lume de către revistele Vogue, People și Vanity Fair, în timp ce Esquire, FHM și Empire au declarat-o cea mai sexy femeie în viață.

Carieră

A debutat pe micile ecrane alături de tatăl ei ăe nume John Voight în anul 1982, în filmul Lookin to Get Out, însă cariera acesteia de actriță a început cu adevărat în anul 1993, prin apariția într-o producție cu un buget redus Cyborg 2. Succesul a apărut în anul 1995, când a avut rolul principal în filmul Hackers. Au urmat apariții în filmele George Wallace ăn anul 1997, Gia – anul 1998 – an în care a reușit să cucerească Premiul Oscar pentru cea mai buna actriță într-un rol secundar, Girl, Intrerrupted în anul 1999 și multe altele. Angelina a gustat faima din plin în anul 2001, primind rolul principal în filmul Lara Croft: Tomb Raider, ca doi ani mai târziu să apară în Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life. În anul 2005 a jucat alături de actualul său soț în filmul Mr. & Ms Smith, un film care a avut un real succes. Au urmat pelicule cum ar fi Wanted în 2008, Salt în 2010, dar și aparițiile din filmele de dramă A mighty Heart sau Changeling din 2007, respectiv 2008.

Viața sentimentală

De-a lungul timpului, îndrăgita actriță de la Hollywood a fost căsătorită cu Jonny Lee Miller și Billy Bob Thornton. În momentul de față este măritată cu Brad Pitt, cuplul lor atrând privirile întregii lumi.

S-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului Mr. & Ms Smith în anul 2004, perioadă în care Brad era căsătorit cu Jennifer Aniston. Împreună au șase copii, însă doar trei sunt copii lor biologici - Shiloh, Vivienne Marchelline și Knox Leon. Cei trei copii adoptați sunt Maddox, Pax, și Zahara.

În anul 2016 a urmat o separare a îndrăgitului cuplu, însă nu și în acte. Aceștia se luptă pentru custodia copiilor prin pocese care durează de ani de zile. Motivul ar fi fost faptul ca Brad a avut un comportament agresiv față de aceasta într-un avion privat.

Avere

Angelina Jolie a reușit să adune o adevărată avere de-a lungul cariei sale de actriță și regizor. Se spune că valoarea ei netă la momentul actual este de 120 de milioane de dolari. …

Ziare247 - Elena IrimiaIn urma cu 244 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7