Stiri Celebrități Totul despre Romică Țociu: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Romică Țociu: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Romică Țociu: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Constantin Romeo Toma Țociu, cunoscut publicului din România sub numele de Romică Țociu, s-a născut pe data de 5 ianuarie 1962 în Craiova România, într-o familie de etnie minoritară. Acesta a încântat publicul de-a lungul timpului prin actele umoristice realizate alături de partenerul său de scenă Cornel Palade. Îndrăgitul artist are 77 kg și 1,65 înălțime. Despre studiile acestuia, nu au ieșit foarte multe detalii la iveală de-a lungul timpului, însă se zvonește că ar fi lucrat ca sculer-matrițer înainte de începerea Revoluției din anul 1989.

Familie

Romică a reușit o ascensiune în televiziune în prisma copilăriei grele pe care a avut-o, spunând că mare parte din succesul lui se datorează mamei sale, care a fost extrem de exigentă cu acesta. Tatăl său a decedat în urmă cu mult timp, pe vremea când artistul nu ajunsese pe culmile succesului.

Carieră

Primii săi bani i-a câștigat pe litoral, fiind nevoit să vindă gogoși sau sucuri pe plajă. A făcut parte din brigăzile artistice ale momentului. Pe când a fost nevoit să prezinte proiectul final în clasa a XII-a, acesta a surprins pe toată lumea. Deși trebuia să îl scrie tehnic, acesta l-a scris cu mâna liberă.

Toată viața și-a dorit actoria, la vârsta de 5 ani cântând la acordeon în fața casei bunicii. În clasa a XII-a a primit primul rol, acela de bufon în A douăsprezecea noapte, după care și-a început cariera alături de amatori. A participat la mai toate festivalurile de umor din țară timp de 10 ani, unde a reușit să câștige toate premiile.

Acesta și-a cunoscut partenerul de scenă, pe Cornel Palade, în anul 1989, pe când participa la un festival în Galați. Acesta s-a înscris la teatrul unde Cornel era deja actor. Palade a insistat la vremea respectivă la un regizor din București, să le pună în scenă un spectacol la Teatrul Național de Operă și Operetă Nae Leonard din Galați.

Cei doi s-au bucurat încă de la început de succes, spunând ca datorită chimiei dintre ei, au reușit sa realizeze numere extraordinare de umoristică.

De-a lungul cariei, acesta a participat la diferite emisiuni televizate, fiind de fiecare dată sarea și piperul emisiunilor de divertisment.

Viața sentimentală

Romică este căsătorit de peste 27 de ani cu Nicoleta, femeia care i-a dăruit 2 copii. Aceștia au fost puși la grele încercări în anul 2016, atunci când au aflat că aceasta are cancer. Au reușit însă să treacă cu bine peste încercare, întărindu-le relația mai mult.

Avere

Fiind o vedetă notorie, Romică a reușit să strângă o avere frumușică datorită evenimentelor la care a fost invitat. Inclusiv în zi de astăzi, dacă îți dorești să ai un diverstiment pe cinste, fie că e botez, nuntă sau petrecere, trebuie să scoți din buzunar 2800 EUR pentru a-l avea pe îndrăgitul artist. …

Ziare247 - Elena IgnatIn urma cu 244 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7