Stiri Celebrități Rava - CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Înălțime, Greutate
Rava - CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Înălțime, Greutate

Rava - CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Înălțime, Greutate

Florin Ravanelli, cunoscut în mediul online sub numele de Rava, are 21 de ani și este un artist de muzică trap. El este un idol pentru mulți tineri din România, influențându-i în mod semnificativ.

Apare des în podcast-uri, unde nu ezită să facă declarații controversate despre experiențele sale cu unele dintre cele mai periculoase substanțe interzise.

Controverse

Restaurantul Cocoșatu', celebru pentru micii săi delicioși, a fost preluat de tatăl unui cunoscut trapper din noua generație. Florin Oiță, care este tatăl lui Ravanelli, cunoscut și sub numele de Florin Oiță, sau Rava în industria muzicală, a avut parte de momente dificile în viața sa. Cu toate acestea, a reușit să-și revină și să continue să-și gestioneze afacerile în domeniul restaurantelor. În același timp, tânărul artist a traversat o perioadă dificilă din cauza consumului de droguri.

Trapperul Rava a discutat deschis despre dificultățile prin care a trecut familia sa și despre cum a reușit să depășească dependența de droguri. Rava, al cărui nume real este Ravanelli Florin Oiță, este nepotul lui Ion Oiță, omul de afaceri care a contribuit la înființarea restaurantului Cocoșatu', alături de celebrul "Rege al Micilor", Andrei Alexandru, cunoscut sub numele de "Sandu Cocoșatu".

Tragedia a lovit familia în 2011, când Ion Oiță s-a sinucis din cauza datoriilor și a problemelor de sănătate ale fiului său, Florin, care este tatăl artistului Rava. În urma unui grav accident de motocicletă în 2004, Florin Oiță a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile.

După mulți ani, Rava a făcut publice informații despre afacerile tatălui său, pe care, în absența alegerii sale de a urma cariera muzicală, ar fi trebuit să le preia. De asemenea, a vorbit despre confruntarea sa cu dependența de substanțe interzise și cum a reușit să o depășească. …

Ziare247 - Elena IrimiaIn urma cu 242 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7