Stiri Celebrități Neti Sandu – CV, Salariu, Vârstă, Avere, Biografie
Neti Sandu – CV, Salariu, Vârstă, Avere, Biografie

Neti Sandu – CV, Salariu, Vârstă, Avere, Biografie

Neti Sandu este o personalitate extrem de cunoscută în România. De fiecare dată când vine vorba de zodii, ne vine în minte Neti Sandu.

Neti Sandu a atras atenția publicului extins datorită impresionantului său traseu profesional. Cunoscută prezentatoare de horoscop, ea se numără printre celebritățile de seamă din industria de divertisment din România, însă puțini sunt cei care sunt familiari cu aspecte mai puțin cunoscute ale vieții sale.

Astrologa de renume, Neti Sandu, a venit pe lume la data de 25 noiembrie 1958. Aceasta lucrează la Pro TV și este una dintre cele mai importante nume. Neti Sandu a rămas loială aceluiași post de televiziune timp de peste 27 de ani și continuă să împărtășească în mod regulat informații despre horoscop, dar și previziuni astrologice pe diverse aspecte ale vieții cu publicul său.

Viața personală

Mulți se întreabă de ce celebra vedetă a ales să trăiască singură și care este motivul pentru care nu a avut copii. În ciuda succesului său profesional, Neti Sandu a trecut prin numeroase provocări în viața sa personală.

Reputata prezentatoare s-a căsătorit o singură dată, când avea doar 24 de ani, dar după doar doi ani de căsătorie, a ajuns la divorț. După o despărțire dureroasă de soțul său, a trăit o frumoasă poveste de dragoste care a durat 10 ani, dar a fost abandonată de partener într-un mod tulburător.

Mai mult decât atât, Neti Sandu a avut dificultăți în a depăși această despărțire și a solicitat ajutorul unui psiholog timp de 5 ani. De atunci, Neti Sandu nu a mai dorit să intre într-o nouă relație și a acceptat să trăiască în calitate de femeie singură.

Carieră

Neti Sandu se bucură de o carieră impresionantă și este una dintre cele mai longevive personalități din industria media care a menținut cu consecvență aceeași imagine de-a lungul anilor. Este nu doar foarte apreciată de public, ci și-a dorit întotdeauna să stabilească o distincție clară între viața sa publică și cea privată.

Cu o prezență de peste 20 de ani la Pro TV, Neti Sandu este una dintre cele mai recunoscute figuri din mediul media. Pe parcursul acestei perioade, ea nu doar și-a păstrat integritatea imaginii sale, ci a rămas aceeași persoană cu vocea caldă pe care o cunoaștem din televiziunea românească. Cu apariții nu foarte frecvente, aceasta câștigă lunar între 1000 și 2000 de euro.…

Ziare247 - Elena IgnatIn urma cu 242 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7