Stiri Celebrități Totul despre Nea’ Mărin: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Nea’ Mărin: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Nea’ Mărin: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Marin Barbu, cunoscut sub pseudonimul "Nea’ Mărin", s-a născut la data de 5 aprilie 1958, în Teleorman. În prezent, la vârsta de 64 de ani, este căsătorit cu Maria Barbu și au împreună două fiice.

Viața lui a fost marcată de o tragedie, pierzându-și singurul fiu. Cunoscut publicului larg ca prezentator al emisiunii "Poftiți pe la noi" de pe canalul Antena 1, Marin a urmat studii la Școala Populară de Arte, secția coregrafie, devenind unul dintre cei mai renumiți coregrafi din România.

Originar din satul cu tradiție călușărească, Contești, din județul Teleorman, Marin a urmărit cu pasiune jocul călușarilor de Rusalii încă din copilărie și și-a dorit să devină dansator. A fost numit coregraful Ansamblului Faur din București și a fost parte a grupului "Călușarii din Costești". În prezent, organizează spectacole și oferă consultanță ansamblurilor din România în calitate de coregraf.

Carieră

Cu o carieră extinsă, a colaborat cu numeroase vedete de televiziune, captivând publicul cu umorul său și stilul inconfundabil de a interacționa cu invitații săi. Timp îndelungat, a făcut parte din echipa PRO TV, iar acum îl puteți urmări la Antena 1, în cadrul emisiunii "Poftiți pe la noi!" și în "Splash! Vedete la apă".

Experiența în lumea televiziunii nu este deloc străină pentru el, ba din contră. De-a lungul anilor, a fost gazda multor emisiuni, având numeroase ocazii de a interacționa cu celebrități din România. Popularitatea sa printre telespectatori a crescut încă de la primele sale apariții. Marin Barbu, absolvent al Școlii Populare de Arte la secția de coregrafie, a reușit să se impună în această industrie cu abilitățile și experiența sa.

Familie

Deși este apreciat de public pentru talentul său la dans și prezentare, puțini cunosc drama prin care a trecut în urmă cu mulți ani. După ce a devenit tată de băiat, Nea’ Mărin a suferit pierderea fiului său. Despre această durere, Nea Marin a mărturisit într-o emisiune TV: "Am avut un băiat, dar a plecat... repede. Am crezut că s-a terminat lumea." În ciuda acestei tragedii, a trebuit să rămână un soț și tată devotat. Marin Barbu și soția sa, Mărioara, sunt căsătoriți de peste 40 de ani. Cei doi au o familie numeroasă, având două fiice: Dana și Larisa. Larisa a urmat pașii tatălui său, devenind profesoară de dansuri populare și absolvind Academia de Studii Economice din București. Fiica cea mare a adus doi nepoți în familia lui Nea’ Mărin: Darius Andrei și Ana Maria.…

Ziare247 - Mihai CostelIn urma cu 238 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7