Stiri Celebrități Totul despre Lora: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Lora: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Lora: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Lora, pe numele său real Laura Petrescu, este o cântăreață de muzica pop-dance, actriță, fotomodel, prezentatoare TV și compozitoare din România. S-a născut pe 23 iulie 1982, în Vaslui si actualmente este prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV. Deși s-a născut la Vaslui, Lora a urmat cursurile Liceului Sfânta Maria din Galați.

Carieră

S-a făcut remarcată publicului din România în urma participării la concursul Start Factory difuzat de Prima TV în anul 2004. Un an mai târziu a fost cooptată în formația Wassabi, sub îndrumarea lui Marius Moga. Prima piesă lansată de către aceștia, „Have some fun with Radio 21”, a devenit imnul din acel an al postului Radio 21.

În anul 2009 părăsește formația Wassabi și decide să își înceapă cariera solo. După doar 8 luni, participă la selecția Eurovision cu piesa „Come Along”, interpretată alături de Sonny Flame.

Cariera sa muzicală a început să prindă amploare încă din adolescență, când a fost parte a mai multor proiecte muzicale. Mai târziu, a devenit cunoscută ca solistă și compozitoare, lansând cântece care au devenit populare în rândul publicului românesc. Printre acestea se numără "Puișor", "Rămas bun", "Ne împotrivim", "Floare la ureche" și multe altele.

Viață sentimentală

În ceea ce privește viața sa personală, Lora a fost căsătorită cu Dan Badea, însă relația lor s-a încheiat după o perioadă extrem de scurtă de timp. Ceremonia lor a avut loc pe 23 Iulie, fix de ziua lor de naștere, amândoi fiind născuți pe aceeași data. După doi ani de mariaj, aceștia au decis să meargă pe căi separate, fără însă a anunța motivul despărțirii. După mulți ani, aceasta a dorit să dezvăluie motivul real, spunând că partenerul ei o agresa fizic. După ce a divorțat de cunoscutul umorist, Lora și-a refăcut viața alături de Ionuț Ghenu, fostul iubit la Doiniței Oancea. În momentul de față, aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. S-au făcut remarcați în mediul online ca și cuplu în momentul în care au rămas sinistrați in Bali datorită pandemiei de coronavirus.

Avere

Pe lângă cariera sa muzicală, Lora a fost activă și în domenii precum moda și televiziunea, fiind prezentă în diverse emisiuni TV și proiecte artistice.

În momentul de față, se vehiculează că artista ar încasa aproximativ 2000 de euro pe lună ca și prezentatoare la emisiunea „Vorbește lumea”. Este important de menționat că Lora a continuat să fie o figură reprezentativă în muzica românească, iar energia sa scenică și talentul său muzical continuă să o facă una dintre cele mai apreciate artiste din țară.…

Ziare247 - Elena IrimiaIn urma cu 237 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7