Stiri Celebrități Totul despre Jean de la Craiova: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Jean de la Craiova: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Jean de la Craiova: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Jean Dumitrache s-a născut la data de 24 noiembrie 1970, în București, România și este recunoscut în lumea muzicii sub numele de Jean de la Craiova. Este un cunoscut cântăreț de muzică manele și provine din comunitatea rromă, mama sa fiind de origine evreiască, iar tatăl provenea din comunitatea rromă.

Carieră

A explorat domeniul actoriei participând în filmul românesc „Poveste de cartier” și în serialul „State de Romania”. A fost prezent în emisiuni TV precum „Dansez pentru tine” și „Serviți, vă rog”.

Jean de la Craiova este recunoscut ca unul dintre cei mai populari maneliști, fiind solicitat pentru a susține concerte la diverse evenimente precum nunți, botezuri și alte festivități. Este remarcabil datorită carismei sale, umorului și sincerității pe care o afișează. De asemenea, este remarcat ca fiind singurul manelist care deține un vinil, ceea ce îl diferențiază de alți artiști precum Florin Salam sau Adrian Minune. Prin modul său vesel, sincer și cu un simț al umorului bine dezvoltat, Jean de la Craiova a câștigat în timp simpatia celor care apreciază muzica de petrecere.

În ceea ce privește cariera sa muzicală, Jean de la Craiova a lansat mai multe piese remarcabile de-a lungul anilor, printre care se numără: "Omul bun n-are noroc" (1993), "Te-am trădat" (2001), "Dragoste blestemată" (2003), "Cu taraful după mine" (2006), "Vă pupă Jean" (2010), "Mi-aș da viața pentru tine" (2015) și "Toată viața m-am distrat" (2015).

Familie

Din punct de vedere personal, Jean de la Craiova este căsătorit cu Paula de peste 25 de ani și are doi copii, un băiat numit Alexandru și o fată numită Sabrina. Au existat anumite acuzații de infidelitate care l-au vizat, însă Jean le-a respins pe toate într-un interviu televizat.

Avere

Deși tariful său pentru apariții este de 3500 de euro pe oră, pentru un recital complet ce se întinde pe patru ore, prețurile variază între 12.000 și 14.000 de euro. În ciuda acestei sume aparent mari, Jean de la Craiova este considerat a fi o alegere populară pentru evenimente esențiale. Pe lângă performanțele sale muzicale, Jean a fost prezent și în emisiuni TV, nu doar în calitate de invitat, ci și ca prezentator, contribuind astfel la veniturile sale suplimentare.

Jean de la Craiova s-a aventurat și în domeniul imobiliar, și deși nu se ridică, momentan, la nivelul de avere al lui Gigi Becali, nu duce lipsă de resurse financiare. Artistul de muzică populară investește în construcția de case și pare să se descurce remarcabil, chiar dacă se află în stadiul incipient al acestei afaceri.

În ciuda acestei noi provocări, fanii săi nu trebuie să își facă griji pentru că Jean de la Craiova nu are de gând să renunțe la cariera sa muzicală.…

Ziare247 - Elena IgnatIn urma cu 238 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7