Stiri Celebrități Totul despre Inna: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Inna: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Inna: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Inna, cu numele său real Elena Alexandra Apostoleanu, s-a născut la 16 octombrie 1986 în Mangalia, România. Ea este cunoscută ca o cântăreață de muzică dance, pop și house, dar și compozitoare română.

Carieră

Ea și-a făcut apariția pe micile ecrane cu numele de scenă Alessandra, dar ulterior și-a schimbat numele în Inna. Cariera sa muzicală a început în 2008, colaborând cu echipa de producători Play & Win, moment în care a lansat primul său single, „Hot”. Acest hit a ocupat poziții fruntașe în clasamentele din diverse țări europene și a fost apreciat în România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

Albumul său de debut, "Hot" (2009), a fost urmat de alte patru discuri single de succes: „Love”, „Déjà Vu”, „Amazing” și „10 Minutes”. A semnat un contract cu Ultra Records, o importantă casă de discuri din America, pentru a-și promova muzica în SUA, Regatul Unit și Canada. În același an, la gala Romanian Music Awards, a câștigat patru premii.

În 2011, Inna a lansat al doilea album de studio, "I Am the Club Rocker", și a făcut concerte în diferite țări europene și în Mexic. Primul single de pe album, „Sun Is Up”, a primit premiul Eurodanceweb Award, ceea ce a făcut-o pe Inna prima și singura artistă care a câștigat această distincție.

Tot în 2011, a fost considerată cea mai bine plătită cântăreață din România și Europa de Est. Al treilea album de studio, "Party Never Ends", a fost lansat în 2013. Albumul a fost nominalizat pentru premiul „Cel mai bun album” la Romanian Music Awards și a ajuns în top 10 în Mexic.

În 2014, Inna a lansat melodia "Strigă!" împreună cu Puya, obținând succes în Europa. Tot în același an, a semnat cu casa de discuri Atlantic Records și a lansat „Cola Song”, în colaborare cu J Balvin.

În 2015, artista a anunțat lucrul la cel de-al patrulea album de studio, lansat în România în ianuarie 2016. În martie 2016, primele trei albume au înregistrat vânzări de peste patru milioane de exemplare, transformând-o pe Inna în cântăreața cu cele mai mari vânzări la nivel mondial din România.

În decembrie 2017, a lansat al cincilea album de studio, "Nirvana", care a fost bine primit de critici. În 2019, a lansat albumul "Yo". A primit mai multe premii și nominalizări la diverse evenimente precum Balkan Music Awards, European Border Breakers Award, MTV Europe Music Awards și Romanian Music Awards. De asemenea, Inna s-a implicat în campanii pentru drepturile omului, inclusiv cele împotriva violenței domestice și pentru susținerea copiilor și drepturile LGBT.

Viață sentimentală

Artista Inna și rapperul Deliric sunt într-o relație de ceva vreme, însă oficial au devenit subiectul presei de aproximativ un an. Data exactă a începerii relației lor nu este cunoscută de mulți. În ciuda faptului că au apărut multe speculații despre o relație de dragoste între cei doi, Inna și Deliric au confirmat în cele din urmă că sunt un cuplu.

Primele zvonuri despre relația lor au apărut în vara anului 2020, iar inițial păreau rezervați în gesturile lor, dar se pare că acum nu mai ascund nimic. Cei doi îndrăgostiți își petrec mult timp împreună și se bucură de fiecare moment. Referindu-se la cum a fost cucerită de Deliric, Inna a mărturisit că nu este o persoană dificilă de impresionat: „Știu că trebuie să fii un om special pentru a-mi atrage atenția.”

În prezent, Inna a confirmat că relația lor merge foarte bine și că au multe în comun în afara domeniului muzical. Cântăreața a menționat că se simte foarte bine în această perioadă din viața ei, indicând că relația sa cu Deliric are un viitor promițător. …

Ziare247 - Elena IrimiaIn urma cu 238 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7