Stiri Celebrități Ian - CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Înălțime, Greutate
Ian - CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Înălțime, Greutate

Ian - CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Înălțime, Greutate

Anghel Bogdan-Georgian, născut pe 20 mai 1996, este mai cunoscut sub numele său de scenă Ian. El este un trapper român originar din București, cunoscut pentru abilitățile sale de cântăreț și compozitor.

Ian a fost, de asemenea, fondatorul casei de discuri Ocult Records, care în prezent funcționează sub numele de New World Order.

Ian este un tânăr artist ce se încadrează în noua generație de muzicieni din România. A adoptat genul muzical trap și este conștient că, printr-o muncă asiduă și devotament față de pasiunea sa, poate avansa tot mai mult în industria muzicală. Acesta a avut ocazia să interpreteze chiar și piesa oficială a serialului „Clanul” în colaborare cu Theo Rose!

Despre Ian

Fenomenul Ian & Azteca a cunoscut o ascensiune spectaculoasă în 2019. Totul a debutat în decembrie anul anterior, când au lansat "Bag un Blunt". Apoi au venit cu "NEFIU", o piesă care a adus un suflu proaspăt pe scena muzicală, lăsând în urmă orice suspiciune cu privire la statutul lor de artist cu un singur hit. După aceste două reușite, toată atenția s-a îndreptat către Ian, care lucra la primul său album solo. "Slayer" a văzut lumina zilei pe 21 iunie și a devenit imediat coloana sonoră a verii pentru toți trapperii. Experiența lui Ian cu DIICOT, atunci când a fost reținut de către mascați pentru posesie de droguri, l-a trezit la realitate și l-a determinat să se concentreze exclusiv pe muzică.

Ceartă Ian și Azteca

Ian și Azteca sunt două personalități care cuceresc publicul în prezent. Ambii artiști sunt recunoscuți pentru contribuția lor la muzica trap. Ceea ce îi diferențiază de alții este angajamentul lor ferm și efortul depus pentru a-și atinge poziția actuală în industrie. Unul dintre momentele cheie care i-au propulsat spre celebritate a fost lansarea melodiei "Bag un Blunt", în ultima parte a anului 2018. În 2019, Ian și Azteca erau deja în centrul atenției.

Această melodie a devenit imediat un hit la petrecerile tinerilor și i-a consacrat pe cei doi artiști. Ian și Azteca au lucrat în tandem și au avut o prezență puternică pe scenă. Cu toate acestea, într-un moment mai recent, cei doi au avut o neînțelegere, iar colaborarea lor muzicală a fost întreruptă.

Această dispută nu a fost una obișnuită între prieteni, ci s-a datorat problemelor legate de label-ul pe care îl fondaseră împreună, numit Ocult Records. Deși nu a fost emis un anunț oficial, ci mai degrabă discuții subtile pe platformele lor de socializare, fanii au înțeles că ceva s-a schimbat în relația lor profesională. …

Ziare247 In urma cu 239 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7