Stiri Celebrități Florin Salam - CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit
Florin Salam - CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Florin Salam - CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Florin Salam are o bază de fani atât în țara sa de origine, cât și peste hotare, însă puțini cunosc cu adevărat omul din spatele numelui său artistic.

Pe lângă o carieră muzicală de mare succes, artistul are o poveste de viață cu adevărat impresionantă. Portofoliul lui cuprinde zeci, dacă nu chiar sute de melodii care au fost bine primite de public. Cu toate acestea, Florin Salam se bucură și de o viață personală împlinită, având o familie frumoasă de care se mândrește oriunde merge.

Viață personală

Florin Salam s-a născut sub numele de Florin Stoian la data de 1 octombrie 1979, în București. Pasiunea sa pentru muzică a fost descoperită în copilărie, având prima experiență în domeniu la vârsta de doar 4 ani. Pare că talentul muzical a fost o moștenire de familie, având în vedere că tatăl și unchiul său au fost, de asemenea, lăutari renumiți în România. Părinții săi poartă numele de Marin și Ioana.

Prima lui soție a murit la doar 27 de ani

Florin Salam a avut prima sa căsătorie în septembrie 2007, cu prima sa soție, numită Ștefania, cunoscută și sub numele de Fănica. Nașii lor au fost Adrian Minune și soția sa, Cati. Cununia religioasă și petrecerea de nuntă au avut loc în Turcia, mai exact la Antalya. Din dragostea lor s-au născut doi copii, Betty și Dani. Din păcate, în data de 12 aprilie 2009, Florin Salam a suferit o mare tragedie atunci când soția sa a decedat la vârsta de doar 27 de ani, în urma unei ciroze hepatice. După un timp, Florin Salam și-a reconstruit viața amoroasă alături de actuala sa parteneră de viață, Roxana Dobre. Cei doi au împreună trei copii, doi feti și un băiat. Artistul și Roxana au celebrat căsătoria în vara anului 2022, organizând o nuntă de vis la malul mării.

Carieră

La începutul carierei sale muzicale, artistul era cunoscut sub un alt nume de scenă, respectiv Florin Fermecătoru'. Mai târziu, el a decis să se prezinte publicului cu numele de Florin Salam. Potrivit informațiilor de pe Wikipedia.ro, Florin Salam a debutat în industria muzicală în anul 2002, cu sprijinul șefului de orchestră Dan Bursuc. Piesa care l-a propulsat în atenția publicului în acea perioadă a fost "Ce gagică șmecherită".

Florin Salam a luat o pauză de la muzică din cauza oboselii În această vară, Florin Salam a decis să-și ia o pauză de la cariera sa artistică. Motivul principal a fost starea sa de sănătate precară, rezultată din extenuare, ceea ce a determinat internarea de urgență în spital. Prietenul său Alex de la Caracal a postat o imagine cu Florin Salam de la patul de spital și a oferit detalii despre starea de sănătate a manelistului. Se pare că Florin Salam a depus eforturi considerabile în munca sa și acum are nevoie de timp pentru recuperare.

Avere Florin Salam

Cântărețul de manele Florin Salam a fost deschis în privința veniturilor obținute din muzică. Talentul său muzical a fost recunoscut și apreciat la nivel internațional, inclusiv de către Goran Bregovici. Florin Salam este, fără îndoială, una dintre cele mai valoroase voci din România.

Pe lângă colaborarea cu Goran Bregovici, el a avut și un proiect muzical alături de Paula Seling. Într-un interval de 11 ani, Florin Salam a urcat din poziția 35 în topul celor mai înstărite persoane de etnie romă până pe locul doi.

În anul precedent, numele artistului se afla pe locul secund în clasamentul cântăreților de manele cu cele mai mari venituri. Averea sa a fost estimată la 1,3 milioane de euro. Florin Salam s-a situat la o diferență de doar 200.000 de euro de liderul clasamentului, Dan Bursuc, în privința celor mai bogați reprezentanți ai etniei romă. Informațiile disponibile indică un onorariu de 20.000 de euro pentru prestațiile sale artistice. …

Ziare247 - Andrei MIn urma cu 242 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7