Stiri Celebrități Doina Teodoru - CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit
Doina Teodoru - CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Doina Teodoru - CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Doina Teodoru este o talentată actriță română cu o carieră impresionantă în domeniile filmului și teatrului. Ea s-a născut în Galați pe 15 noiembrie 1989 și a devenit cunoscută publicului larg ca urmare a câștigării celui de-al treilea sezon al emisiunii iUmor.

În prezent, Doina Teodoru formează un cuplu celebru cu nimeni altul decât renumitul Cătălin Scărlătescu. În plus față de succesul obținut în emisiunea de divertisment, actrița Doina Teodoru s-a evidențiat și prin participarea sa în mai multe producții cinematografice.

Viață personală

Doina Teodoru este originară din Galați, dar în prezent locuiește în București, unde împarte viața alături de faimosul chef Cătălin Scărlătescu, după ce au hotărât să se mute împreună. Cu o înălțime de 1,66 metri și o greutate de 53 de kilograme, tânăra actriță se distinge prin părul său șaten și ochii căprui. Profesional, Doina Teodoru este actriță cu experiență, iar televiziunea nu îi este străină. Ea a devenit cunoscută odată cu participarea sa în sezonul 3 al emisiunii "iUmor" de pe Antena 1, pe care a câștigat-o. Tânăra talentată a avut și o apariție notabilă în serialul "Băieți de oraș", reușind să îl impresioneze profund pe Mihai Bendeac.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu

Iubitul Doinei Teodoru este nimeni altul decât celebrul chef Cătălin Scărlătescu, cu care formează un cuplu de peste un an. În ciuda diferenței de vârstă de 17 ani dintre ei, între actriță și maestrul bucătar a înflorit o frumoasă poveste de dragoste. Dar aceasta nu reprezintă nicio barieră pentru cei doi, deoarece iubirea nu se supune restricțiilor și vârsta este doar un aspect numeric, în special atunci când sentimentele lor de iubire sunt atât de intense și puternice. Cei doi îndrăgostiți petrec mult timp împreună, se bucură de vacanțe exotice și chiar s-au unit pentru a forma o echipă puternică la emisiunea "America Express". …

Ziare247 - Andrei MIn urma cu 242 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7