Stiri Celebrități Dani Mocanu - CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Înălțime, Greutate
Dani Mocanu - CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Înălțime, Greutate

Dani Mocanu - CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Înălțime, Greutate

Daniel Mocanu este un cântăreț de manele de etnie romă, născut pe 3 septembrie 1992 în Comuna Bradu. Este una dintre cele mai controversate vedete din România și, de-a lungul timpului, a luat parte la multe scandaluri.

Biografie

Daniel Mocanu a venit pe lume pe 3 septembrie 1992, în comuna Bradu din județul Argeș. El a frecventat Colegiul Național „Ion C. Brătianu” din Pitești, unde a avut un parcurs școlar considerat mediocru. În perioada școlii, Daniel Mocanu a practicat fotbalul și a făcut parte din echipele de juniori ale FC Argeș Pitești și FCSB. Cu toate acestea, el nu și-a continuat cariera în fotbal, ci a decis să se dedice muzicii.

Decizia de a urma o carieră în muzică a fost susținută inițial de profesoara sa de muzică, Maria Cosmescu, de la Colegiul Național „Ion C. Brătianu” din Pitești. Daniel Mocanu este cunoscut pentru interpretarea muzicii de gen manele, dar cu influențe din genurile rap și trap. De asemenea, el abordează și muzica lăutărească. Multe dintre versurile melodiilor sale au tematici legate de încălcarea legii, experiența în închisoare, răzbunare sau credința în Dumnezeu.

Controverse

Daniel Mocanu a fost în centrul unui șir de controverse datorită relației deschise pe care a avut-o cu personalități din lumea interlopă românească. Pe data de 26 septembrie 2017, Mocanu a fost arestat și inculpat în cadrul unei operațiuni organizate de DIICOT Dâmbovița.

A fost acuzat de procurorii DIICOT că ar fi condus un grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane. Mocanu, alături de alți 11 indivizi, a fost acuzat de trimiterea unui grup de fete tinere să se prostitueze în Marea Britanie și Irlanda.

La 15 ianuarie 2020, Daniel Mocanu a fost adus în fața justiției pentru infracțiunea de incitare la ură sau discriminare. A fost raportat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării în urma încărcării pe platforma YouTube a videoclipului piesei intitulate "Curwa," în care promova violența împotriva femeilor.

Ce avere are Dani Mocanu?

Cântărețul de manele Dani Mocanu deține două mașini de lux: un Porsche Panamera evaluat la aproximativ 40.000 de euro și un BMW. De asemenea, a construit o vilă impresionantă într-un sat din județul Argeș.

De asemenea, Dani este extrem de activ pe platformele de socializare, unde își ține adepții la curent cu aproape toate aspectele vieții sale, împărtășind atât momentele plăcute, cât și cele mai puțin plăcute.

Mai mult decât atât, pe lângă faptul că împărtășește totul cu fanii săi, Dani Mocanu reușește să aducă zâmbetul pe fața internauților prin intermediul live-urilor pe care le organizează în mediul online, mai ales pe platforma TikTok, care i-a adus câștiguri semnificative în calitate de artist manelist.…

Ziare247 - Mihai CostelIn urma cu 239 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7