Stiri Celebrități Totul despre Cornelia Rednic: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Cornelia Rednic: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Cornelia Rednic: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Cornelia Rednic, cunoscută și sub numele de Alexandria Cornelia Rednic, s-a născut în 1976 în Sighetu Marmaţiei și este căsătorită cu Lupu Rednic. Cu o înălțime de 1,63 metri și o greutate de 60 de kilograme, Cornelia Rednic este o personalitate cunoscută în lumea muzicii populare românești.

Carieră

A urmat studii superioare în Psihologie și Asistență Socială. Alături de soțul său, a avut o carieră remarcabilă în domeniul muzicii, lansând trei albume de muzică populară: "Care frunza pică jos", "Să trăia’ pretinii mei" și "Mândruță cu ochi de mură". Cornelia Rednic este apreciată pentru interpretarea muzicii ușoare și a celei armânești, colaborând chiar și cu cele mai renumite formații care abordează acest gen, precum Pindu.

Cuplul Rednic este solicitat pentru evenimente și concerte live, atât în țară, cât și peste hotare, având apariții în țări precum Germania, America, Austria, Franța, Suedia, Marea Britanie și Irlanda. Prin colaborarea lor, Cornelia și Lupu Rednic au primit diverse distincții și premii pentru contribuția lor la muzica populară românească, printre care se numără premiul pentru cel mai bun cuplu din muzica populară românească Bravissimo 2001 și titlul de "Cetățeni de Onoare" ai comunei Ciocănești.

Cornelia Rednic, cunoscută pentru implicarea sa în muzica populară românească, a avut o carieră bogată în colaborare cu soțul său, Lupu Rednic. Cei doi au lansat mai multe albume și au susținut concerte atât în țară, cât și peste hotare, cucerind publicul prin interpretările lor în stilul muzicii populare, ușoare și armânești. Alături de Lupu Rednic, Cornelia a fost implicată în diverse evenimente și spectacole live, oferind o varietate de repertoriu care a inclus atât muzică populară tradițională, cât și piese moderne. Ea și soțul său au fost apreciați pentru pasiunea și devotamentul lor pentru promovarea și păstrarea valorilor muzicii populare românești. Cornelia Rednic a obținut recunoaștere și premii pentru contribuția sa la acest gen muzical, fiind considerată, alături de soțul său, unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară din România.

Viață sentimentală

Deși Cornelia Rednic și Lupu Rednic sunt împreună de 30 de ani și formează o echipă puternică atât în cariera lor muzicală, cât și acasă, ei au ales să nu aibă copii. Ambii sunt foarte implicați în domeniul muzicii populare și sunt printre cei mai apreciați interpreți din România.

Motivul pentru decizia lor a fost explicat de Cornelia, care a menționat că nu doresc să aibă copii cărora să le lase tot ce au câștigat în timpul lor. Cei doi artiști, originari din Sighetu Marmației, s-au îndrăgostit la vârste tinere și s-au căsătorit la scurt timp de la întâlnire.

În decursul celor 30 de ani, relația lor s-a consolidat, depășind numeroase provocări și obstacole, inclusiv lipsa banilor care i-a determinat să muncească din greu pentru a ajunge în poziția de notorietate și succes pe care o au în prezent.…

Ziare247 - Elena IrimiaIn urma cu 239 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7