Stiri Celebrități Totul despre Connect-R: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Connect-R: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Connect-R: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Ștefan Relu Mihalache, cunoscut publicului sub numele de Connect-R, s-a născut la data de 9 Iunie 1982, în București. Acesta este un celebru cântăreț de hip hop, dance, pop, iar în ultima perioadă a cochetat și cu actoria. Acesta este de etinie romă. A studiat la școala numărul 117 Petre Ispirescu. Cariera sa de artist a început la vârsta de 8 ani, ca dansator, urmând ca la vârsta de 15 ani să se lanseze în cariera de cântăreț.

Carieră

Prima sa înregistrare într-un studio a avut loc în anul 1997, atunci când a înregistrat prima sa piesă, Observ. Doi ani mai târziu s-a făcut remarcat pentru prima dată, o dată cu lansarea piesei Operație pe suflet deschis, piesă cu care a reușit să intre în top 50 la Radio Contact.

Prima sa colaborare a fost realizată alături de trupa R.A.C.L.A. pentru melodia Fără nume. A realizat un salt important în cariera sa muzicală în anul 2006, fiind primul rapper care a cântat pe scena Eurovisionului, alături de Arsenie Toderaș, reprezentând Moldova în marea finală cu piesa Loca. Recordurile au început să fie spulberate unul după altul, fiind singurul artist care a reușit să aibă 6 piese în același timp în lista de difuzare de la Radio 21.

În anul 2010 participă alături de Anda Adam la Selecția Națională pentru Eurovision, cu piesa Surrender. În același an, acesta reușește performața de a câștiga premiul BEST SONG în cadrul concursului RMA.

Alături de Chris Mayer și Nick Kamarera înființează casa de producție Rappin’ On Production. În același an, acesta își asumă public faptul că este de etnie romă și se implică activ în activități ce au scop încurajarea tinerilor romi. În anul 2011 ajunge ăn Top 100 2011 la Radio cu Piesa Americandrim, alături de Puya, după care în anul 2012 scoate hitul verii, Eu vara nu dorm, piesă care a stat în top timp de 22 de săptămâni.

Doi ani m-ai târziu, Connect-R lansează un nou hit al verii, Dă-te-n dragostea mea. În anul 2021 acesta a participat la Asia Express alături de Shift, ocupând locul 8, după ce au fost eliminați în Turcia.

Viață sentimentală

Connect-R a fost căsătorit cu Misha din 2013 și până în 2018, formând unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizz. Împreună au o fetiță pe nume Maya. Deși s-au despărțit, cei doi încă își fac concediile împreună de dragul fetiței. …

Ziare247 - Mihai RIn urma cu 244 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7