Stiri Celebrități Totul despre Florin Dumitrescu: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Florin Dumitrescu: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Florin Dumitrescu: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Florin Dumitrescu s-a născut la data de 1 August 1987, în București și este unul dintre cei mai buni și renumiți bucătari de la noi din țară. Acesta nu a fost însă pasionat de mic copi de bucătărite. A făcut o școală cu profil sportiv, iar din clasa a doua a jucat polo la clubul sportiv Steaua. A făcut performanță în acest sport, ajungând să câștige câteva titluri naționale și municipale. Acesta și-a descoperit pasiunea pentru gătit la o vârstă fragedă, înt timp ce urmărea la o emisiune TV, un bucătar italian care prepara o farfurie de spanac.

Carieră

A decis să se angajeze la un restaurant din capitală ca ajutor de bucătar, salariul fiind de 100 de dolari. La vârsta de 17 azi, avea deja un salariu de 800 lei, câștigând de trei ori mai mult decât mama sa. În anul 2002, Florin Dumitrescu a primit titlul de Cetățean de Onoare al Sectorului 5. Cinci ani mai târziu a luat decizia de a pleca în Italia, pentru a se putea perfecționa în arta culinară. S-a angajat într-un restaurant unde era nevoit să gătească 800 de porții de paste pe zi. A plecat de acolo și s-a angajat la un hotel unde era nevoit să gătească împreună cu bucătarul șef peste 250 de porții de mâncare pe zi.

După doar trei ani, s-a întors în țară, unde s-a angajat ca Chef la unul dintre cele mai renumite restaurante din Capitală. În anul 2012 s-a făcut remarcat publicului din România, debutând în televiziune în calitate de jurat, alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu la emisiunea Masterchef. Firea sa spontană și explozivă l-a făcut celebru rapid, fiind cel mai tânăr dintre jurați. După doar 4 ani petrecuți la PRO TV, acesta schimbă televiziunea și se mută alături de ceilalți doi jurați la Antena 1, fiind gazdele emisiunii Chefi la cuțite. De asemenea, în anul 2022 a fost jurat și în cadrul emisiunii Chefi fără limite. După 7 ani de la debutul său la Antena 1, acesta a decis să ia o pauză, pusă pe seama oboselii.

Acesta a scris de asemenea și două cărți de bucate, Gătește cu mine și Românește, prima fiind lansată în anul 2016, iar cea de-a doua în anul 2019.

Viață sentimentală

S-a cunoscut cu Cristina Sima în anul 2010, iar în anul 2014 au decis să își unească destinele. Cei doi au împreună două fetițe, pe nume Ava Elisabeta și Mia. …

Ziare247 - Elena IrimiaIn urma cu 247 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7