Stiri Celebrități Ceanu Zheng - CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Înălțime, Greutate
Ceanu Zheng - CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Înălțime, Greutate

Ceanu Zheng - CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Înălțime, Greutate

Ceanu Zheng este un nume care a captat atenția publicului recent. Conform surselor credibile, se pare că s-a născut într-o familie de imigranți chinezi și a crescut într-un mediu multicultural. Deși a avut o copilărie obișnuită, ambițiile l-au condus spre o carieră de succes în lumea afacerilor.

La doar 23 de ani, Ceanu Zheng a devenit un idol al noii generații, o realizare pe care nici măcar el nu o anticipa. Pe lângă aceasta, actorul interpretează rolul principal în noul film "Două inimi", vorbește românește mai bine decât limba chineză și este cunoscut pentru relația sa cu Iuliana Beregoi.

Biografie

Și-a început parcursul pe YouTube, unde a reușit să adune o comunitate impresionantă de 275.000 de abonați. Pe această platformă, a realizat vlog-uri care au înregistrat peste un milion de vizualizări, iar ulterior și-a extins prezența pe celelalte rețele de socializare.

Fără îndoială, TikTok a devenit cea mai populară platformă de divertisment și socializare a zilelor noastre, atrăgând milioane de utilizatori care distribuie conținut creativ. Ceanu Zheng a reușit să-și facă un nume pe această platformă în vogă, cu clipurile sale amuzante captând atenția și devotamentul iubitorilor de TikTok.

Ceanu și Iuliana Beregoi

Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng par a fi într-o relație încă din mijlocul anului 2022. Cu toate acestea, surse din cercul lor de cunoștințe sugerează că cei doi vloggeri ar dori să facă publică această relație, dar echipele lor de management nu le permit să își expună viața personală în spațiul public.

Se spune că Iuliana Beregoi este profund îndrăgostită de singurul vlogger chinez din România în prezent. Conform informațiilor obținute din cercul lor de prieteni, acesta ar fi motivul presupusei rupturi a relației de prietenie dintre Iuliana și Mara Ognean. …

Ziare247 - Elena IrimiaIn urma cu 237 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7