Stiri Celebrități Totul despre Cătălin Măruță: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Cătălin Măruță: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Cătălin Măruță: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Cătălin Constantin Măruță s-a născut în Târgu Jiu, Gorj, România, pe 27 ianuarie 1977. Este un cunoscut prezentator de televiziune din România, recunoscut pentru opoziția sa față de mimarea vocală (playback) din industria showbiz-ului. A urmat Facultatea de Drept la Universitatea „Nicolae Titulescu” și și-a început cariera lucrând la un post de radio, ulterior în echipa de la TV Super Nova. Prin intermediul unor probe, a ajuns să lucreze la Trupa DP 2 din Televiziunea Română și a activat și la postul de radio Activ FM.

Carieră

La TVR 2, a prezentat diverse emisiuni și a fost coprezentator la selecția națională pentru Eurovision 2006, alături de Luminița Anghel, moderând și dezbaterea ulterioară.

De asemenea, a fost prezent la Caravana TVR 50, călătorind prin orașele Timișoara, Craiova, Iași și Cluj. A colaborat cu Medeea Marinescu pentru seria „50 de ani de divertisment în 50 de emisiuni”. Între 24 octombrie și 23 decembrie 2005, a fost prezentator la Realitatea TV, la emisiunea „Trezește-te la Realitate cu Măruță”. A fost gazda emisiunii Tonomatul DP2, difuzată între 2002 și 2005 la TVR 2. Din 22 septembrie 2007, a prezentat emisiunea de divertisment „La Măruță” (cunoscută anterior ca „Happy Hour” până în septembrie 2013) la Pro TV.

Viață sentimentală

În viața sa personală, este căsătorit cu interpreta română Andra din 23 august 2008. Cei doi au devenit părinți pe 16 martie 2011, când Andra a născut un băiat numit David. În iulie 2015, au adus pe lume al doilea copil, o fetiță numită Eva Maria Ioana.

Unul dintre cele mai solide și de durată cupluri din industria showbiz-ului românesc este, fără îndoială, cel format din Cătălin și Andra Măruță. Aceștia și-au unit destinele în 2008 și au clădit o căsnicie împlinită de peste 15 ani. Secretul longevității relației, potrivit declarațiilor Andrei, constă în faptul că au demonstrat mereu dragoste reciprocă și au împărtășit afecțiune unul față de celălalt.

Avere

Andra și Cătălin Măruță sunt proprietarii a patru companii: Andra Records, Ocean Music, Studio 78 și Plan B Music. Toate aceste entități aduc venituri substanțiale în fiecare an. Toate cele patru firme se concentrează pe domeniul muzical sau cinematografic și, în anul 2022, au generat venituri semnificative pentru cei doi soți care le conduc. Cifra de afaceri cumulată a celor patru companii a ajuns la 15,6 milioane de lei în 2022, o valoare cel puțin dublă față de 2021, conform analizei făcute de Economica.net pe baza datelor financiare depuse la Finanțe.

În plus, Andra și Cătălin Măruță au fondat trei companii noi în 2023: Oscar House, Avocado Music și Lion 23 Film. Performanța și evoluția veniturilor acestor două entități vor fi clarificate în anul 2024.…

Ziare247 - Elena IgnatIn urma cu 238 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7