Stiri Celebrități Totul despre Carmen de la Sălciua: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Carmen de la Sălciua: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Carmen de la Sălciua: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Carmen de la Sălciua, cunoscută și sub numele său real Carmen Maria Racolţa, s-a născut pe 2 octombrie 1988 în Sălciua de Jos, România.

Artista exprimă cu drag și recunoștință amintirile copilăriei petrecute în satul natal. Faptul că a crescut la țară reprezintă o sursă de bucurie și mândrie pentru cântăreață.

Ea se simte extrem de mândră de rădăcinile sale rurale și nu ezită să arate această parte autentică a vieții sale, fiind deschisă să fie surprinsă în activități cotidiene precum munca la fermă. Aceasta a împărtășit cu fanii ei chiar și imagini în timp ce mulgea vaca. Prin aceste acțiuni, artista a demonstrat celor care ar putea fi critici că deține abilitățile și cunoștințele practice ale vieții la țară.

Indiferent de luxul în care trăiește în prezent, ea păstrează acele deprinderi și abilități dobândite în copilărie, iar această legătură cu tradițiile rămâne o parte importantă din identitatea și experiența sa. Pentru ea, traiul la țară a reprezentat o parte semnificativă și plăcută din viața ei.

Carieră

Celebră pentru cariera sa în muzica de petrecere, Carmen este o cântăreață și textieră recunoscută. Deși nu a urmat studii universitare, ea a devenit faimoasă în 2017, formând o trupă și participând la diverse evenimente private în țară și în afara ei. Fiecare piesă lansată de Carmen de la Sălciua a obținut popularitate rapidă și a ajuns în topurile de tendințe de pe YouTube, fiind apreciată de un public divers din toate categoriile de vârstă. Una dintre piesele sale de succes, "Dansez prin ploi", a adunat peste 56 de milioane de vizualizări într-un timp foarte scurt, ceea ce i-a adus titlul de "Regina YouTube-ului". Numeroasele piese ale artistei au contribuit la consolidarea popularității și recunoașterii lui Carmen de la Sălciua în industria muzicală românească, câștigându-și un loc de prestigiu printre artiștii de muzică populară și de petrecere din țară.

Viață sentimentală

Anterior, Carmen a fost căsătorită cu un alt artist cunoscut, Culiță Sterp. Cu toate acestea, relația lor s-a încheiat brusc și public, ambii artiști acuzându-se reciproc de infidelitate. Carmen a dezvăluit că a fost înșelată de soțul ei chiar cu una dintre domnișoarele de onoare de la nunta lor, la doar trei săptămâni de la eveniment. În prezent, Carmen de la Sălciua trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat căsătorit, Marian Corcheș.

În luna octombrie a anului 2022, Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, la doar câteva luni de când au decis să înceapă o relație. Deși unii ar putea considera această hotărâre luată rapid ca fiind neobișnuită, cei doi îndrăgostiți sunt exemplul viu că dragostea nu ține cont de timp sau de alte circumstanțe.

Artista se simte extrem de fericită în căsnicia sa și se mândrește cu partenerul său în fiecare moment. Manifestările de iubire sunt o parte naturală a vieții lor de zi cu zi, iar gesturile mici, dar pline de sinceritate, făcute de Marian Corcheș, o fac să se simtă tot mai împlinită pe zi ce trece.

Avere

Vedeta a reușit să își asigure un trai extravagant din onorariile pe care le primește în urma evenimentelor la care este invitată, dar și din vânzarea de albume, concerte, drepturile de autor, colaborări în diverse proiecte, publicitate și multe altele. …

Ziare247 - Andrei MIn urma cu 239 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7