Stiri Celebrități Totul despre Brigitte Pastramă: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Brigitte Pastramă: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Brigitte Pastramă: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Brigitte Pastramă, născută pe 7 februarie 1980 în București, are o înălțime de 1,76 m și o greutate de 57 kg. Aceasta a început să lucreze înainte de a împlini vârsta de 18 ani. Ea a făcut curățenie și a oferit meditații la română, matematică și germană copiilor. Datorită efortului și muncii depuse, Brigitte Pastramă se declară o femeie independentă, mândră de abilitatea ei de a munci.

Viață sentimentală și carieră

Primul soț al ei a fost Octavian Sfăt, cu care s-a căsătorit în 2000, la vârsta de 23 de ani. În 2002, a rămas văduvă după ce soțul ei a suferit un atac de cord.

A fost nevoită să gestioneze afacerile soțului, care au rămas în responsabilitatea ei. În timpul acestei perioade, Brigitte a fost implicată în administrarea a două cluburi, un hotel, un restaurant și două case. În 2003, a fost implicată într-un incident juridic, fiind acuzată de privare de libertate a unui manager de club și a petrecut doi ani în închisoare.

După această perioadă, s-a căsătorit din nou cu un afacerist numit Ovidiu Torj. Căsătoria lor a durat până în 2010, moment în care Brigitte a declarat că fostul său soț o maltrata. În 2013, Brigitte a devenit soția lui Ilie Năstase, formând un cuplu mediatizat. Însă relația lor s-a încheiat definitiv în septembrie 2018.

Brigitte a mai avut o relație cu un alt afacerist, Cornel Oană, iar zvonurile sugerează că aceștia erau împreună în momentul în care Brigitte a început relația cu Florin Pastramă.

Fără îndoială, cele mai mediatizate relații ale vedetei au fost cele trăite alături de Ilie Năstase și Florin Pastramă, actualul soț. Legătura cu fostul tenismen a fost plină de controverse, având acuzații de comportament violent în repetate rânduri. După numeroase separări și împăcări, cei doi au decis să divorțeze, iar ulterior artista și-a unit destinele cu Florin Pastramă. Nici cel de-al patrulea mariaj nu a fost lipsit de controverse, pentru că vedeta a afirmat că își dorea să divorțeze, dar ulterior a decis să mai dea o șansă relației cu actualul soț.

Soțul actual l-a întâlnit în timpul filmărilor emisiunii Ferma - Orășeni vs. Săteni de la Pro TV. Între cei doi s-a ivit rapid o poveste de dragoste, și după câteva luni de relație, s-au căsătorit. Au încercat să devină părinți, dar Brigitte nu a putut menține sarcina. Din acea vreme, cei doi au încercat repetat, însă Florin Pastramă încă nu a reușit să devină tată. În schimb, Brigitte are doi copii din căsniciile anterioare: o fată, numită Sara, și un băiat, pe nume Robert.

Avere

Brigitte se bucură de o viață împlinită, fiind căsătorită cu partenerul său, având copii minunați și deținând proprietăți evaluate la peste un milion de euro, alături de terenuri. Totodată, gestionează companii care generează venituri de peste 10.000 de euro lunar. Acest succes a fost obținut printr-un efort susținut și o muncă asiduă.

Însă, una dintre firmele sale este implicată într-un proces, având acuzații legate de producția de măști contrafăcute în timpul pandemiei. Acest lucru a atras atenția marilor companii de modă, care au depus plângeri împotriva acestei firme.…

Ziare247 In urma cu 239 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7