Stiri Celebrități Totul despre Bia Khalifa: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Bia Khalifa: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Bia Khalifa: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Bia Khalifa, pe numele său complet, Bianca Niculai, s-a născut în 1997 în Bistrița. O prezență relativ nouă în lumea mondenă din România, este un personaj controversat, care a făcut carieră în muzică și, ulterior, în industria pentru adulți.

Momentul copilăriei sale a fost marcat de o mare traumă, respectiv pierderea mamei. A fost nevoită să crească fără prezența ei și, în plus, a suferit abuzuri din partea tatălui său de la o vârstă fragedă. Atât ea, cât și mama și sora ei au fost victimele unor violențe înspăimântătoare, ceea ce a condus la transformarea ei într-o persoană retrasă și timidă. Legătura cu tatăl său este plină de durere și traume, întrucât acestea sunt singurele amintiri ce o leagă de el, în afara faptului că i-a dat viață.

În ceea ce privește educația, Bia Khalifa, cunoscută și ca participantă în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, nu a avut o parcurs școlar extins. A urmat doar gimnaziul și a considerat că aceasta este suficient, renunțând la continuarea studiilor liceale. Conform propriilor mărturisiri, nu a avut o relație prea strânsă cu sistemul educațional.

Carieră

Bia Khalifa a devenit cunoscută publicului încă dinainte de a împlini vârsta majoratului, fiind asociată cu Dani Mocanu, celebrul cântăreț de manele, cei doi având o relație de când aceasta avea doar 15 ani și jumătate. A depășit povestea dramatică trăită alături de Dani Mocanu și a continuat să-și urmeze drumul în lumea showbiz-ului. Participarea sa la iUmor, emisiune difuzată de Antena 1, a contribuit la creșterea notorietății ei. Prezentă activă pe rețelele de socializare, unde postează în diverse ipostaze, Bia se ocupă cu crearea de conținut destinat adulților pe platforma Onlyfans, promovându-și conținutul pe Instagram. Afișându-se deschis și autentic, își promovează profilul pe platforma pentru adulți ori de câte ori are ocazia.

Viață sentimentală

Sișu, Dani Mocanu și Fulgy sunt personalitățile cunoscute cu care modelul de pe OnlyFans a avut relații, însă în cele din urmă, a pus punct relațiilor cu aceștia. Despărțirea de Fiul Clejanilor a fost marcată de un conflict puternic, deși se discuta despre viitorul lor împreună, inclusiv planuri de nuntă și copii. În prezent, Bia Khalifa trăiește o nouă poveste de iubire și se simte extrem de iubită. Nu de către oricine, ci de către un italian extrem de bogat, care îi îndeplinește toate dorințele. Afaceristul a fost profund captivat de blonda, motiv pentru care călătorește frecvent între Italia și România, dorind să petreacă cât mai mult timp alături de ea. Deși cei din jur spun că relația lor este încă la început, se pare că sentimentele lor sunt puternice și timpul nu are importanță. Gesturile de iubire pe care Luca, noul partener al Biei, le arată pentru ea confirmă această intensitate a sentimentelor dintre ei.

Avere

Deși are doar opt clase, veniturile Biei Khalifa depășesc pe ale multor români. Aceasta reușește să obțină câștiguri substanțiale, capitalizându-și fizicul care atrage mulți bărbați. Astfel, Bianca generează cel mai mare venit din fotografiile prezentate abonaților săi de pe Onlyfans, ajungând la peste 1000 de euro lunar. Aspectul său de "Barbie", cu părul lung și blond, precum și formele sale atrăgătoare, o plasează printre cele mai de succes utilizatoare ale platformei. …

Ziare247 - Mihai CostelIn urma cu 239 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7