Stiri Celebrități Totul despre Betty Salam: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Betty Salam: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Betty Salam: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Betty Salam, originară din București și în vârstă de 22 de ani, este fiica cunoscutului artist de muzică manele, Florin Salam. A moștenit talentul muzical de la tatăl său și a debutat pe scenă încă de la o vârstă fragedă. De-a lungul timpului, a câștigat mulți admiratori. După devenirea mamei, s-a concentrat mai mult pe viața de familie.

Carieră

La vârsta de 14 ani, Betty a făcut primii pași în industria muzicală și a devenit cunoscută în rândul tinerilor din generația sa. Cu toate acestea, după nașterea copilului, a renunțat la muzică, punând prioritate pe creșterea fiului său. Ultimul ei hit a fost o colaborare cu tatăl ei, care a fost un succes enorm la momentul lansării, adunând nu mai puțin de 34 de milioane de vizualizări.

Viață sentimentală

La vârsta de 17 ani, Betty s-a căsătorit cu Cătălin Vișănescu, iar nunta lor a avut loc pe 22 iunie 2018. Curând după nuntă, s-a născut fiul lor, Matthias Ștefan, pe 1 octombrie același an.

La nunta lui Betty, nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. Fiecare detaliu a fost meticulos planificat, de la meniuri sofisticate și băuturi de lux până la ținute extravagante și aranjamente florale de mare valoare. La nouă luni de la nașterea lui Matthias Ștefan, fiica lui Florin Salam a dezvăluit că își dorește să mai aibă un copil în viitor, dar cel mai devreme peste aproximativ cinci ani.

Betty a ales să ofere băiatului ei al doilea prenume, Ștefan, în memoria mamei sale, care se numea Ștefania și a trecut în neființă acum 11 ani din cauza unei boli grave. La acea vreme, Betty avea doar opt ani. Betty și fratele ei, Danny, sunt copiii din căsătoria anterioară a lui Florin Salam cu prima sa soție, Ştefania sau Fănica. Din păcate, Fănica a pierdut lupta cu cancerul în 12 aprilie 2009, la vârsta de 27 de ani.

Recent, au apărut zvonuri în presă despre o posibilă tensiune în relația dintre Betty și partenerul ei, speculându-se chiar despre o posibilă despărțire. Betty Salam a reacționat la aceste zvonuri și a menționat că nu știe de unde provin aceste speculații, deoarece ea nu a confirmat existența unor probleme în relația sa. Ea a subliniat că în ultima perioadă a evitat să își expună relația și copilul pe platformele online.

Mai recent, Betty Salam a făcut câteva declarații despre relația sa maritală. Ea a mărturisit că a părăsit domiciliul conjugal într-un moment anterior, înainte de a deveni mamă. În timpul unei certe cu Cătălin Vișănescu, ea a luat doar o geantă și s-a mutat la tatăl ei.…

Ziare247 - Mihai RIn urma cu 241 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7