Stiri Celebrități Totul despre Angela Rusu: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie
Totul despre Angela Rusu: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie

Totul despre Angela Rusu: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie

Angela Rusu s-a născut pe data de 8 iulie 1974 (vârstă 49 de ani) în localitatea Gherla, Cluj și este o cunoscută cântăreață de muzică populară din România. A urmat cursurile Liceului Teoretic Ana Ipătescu din Gherla și a Școlii Populare de Artă din Cluj-Napoca, după care a reușit să absolvească cursurile Facultății de Drept.

Carieră

Și-a făcut debutul muzical la vârsta de 26 ani, mai exact pe 7 Martie 2000. A lucrat în cadrul Ansamblului Dor Transilvănean din Bistrița între anii 2001 și 2003. În prisma faptului că a debutat târziu în lumea muzicală, aceasta a avut un impact uriaș, având un succes extraordinar. Aceasta a scos de-a lungul timpului mai multe albume muzicale, fiind recunoscută pentru că interpretează melodii din zona Gherlei.

Familie

Cunoscuta interpretă de muzică este mamă de trei fete, Larisa în vârstă de 25 de ani, Rebeca în vârstă de 18 ani, iar cea din urmă având aproximativ 2 ani, pe nume Măriuca. Angela Rusu este și bunică, fata cea mare Rebeca, dăruindu-i o nepoțică. Aceasta este de profesie psiholog și trăiește în Sibiu alături de soțul acesteia.

Angela Rusu este căsătorită de aproape 13 ani cu Marius Moldovan. Cei doi s-au cunoscut în anul 2001, însă aceștia nu au început relația atunci. Acesta a plecat din țară, în timp ce Angela a decis să se recăsătorească. S-au reîntâlnit în anul 2010, iar Angela Rusu a spus că ea a fost cea care a făcut primul pas. Deși a fost refuzată inițial de acesta, după mai multe întâniri, Marius Moldovan a realizat că aceasta este femeia visurilor sale.

Tatăl artistei s-a recăsătorit și el în urmă cu câtiva ani, cu o femeie care este mai tânără decât el cu 40 de ani, aceasta oferindu-i un copil care are în momentul de față aproximativ 5 ani. Mama vitregă a Angelei Rusu este cu 15 ani mai tânără decât artista. Trecând cu vederea toate aceste detalii, artista are orice își poate dori o femeie în momentul de față – un soț care o iubește, copii frumoși, o nepoțică și o carieră de succes impresionantă.

Avere

În cei 20 de ani de muncă, artista a adunat o avere impresionată, care însă din păcate s-a risipit într-o oră. Afacera artistei în valoare de 650 000 de euro a ars într-un incediu, sala de evenimente pe care o deținea funcționând într-o fabrică veche. …

Ziare247 - Mihai RIn urma cu 244 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7