Stiri Celebrități Andreea Mantea – CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Înălțime, Greutate
Andreea Mantea – CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Înălțime, Greutate

Andreea Mantea – CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Înălțime, Greutate

Andreea Mantea se numără printre cele mai emblematice prezentatoare TV din România, debutând în lumea televiziunii la populara emisiune matinală de la Antena 1, "Neatza cu Răzvan și Dani".

S-a născut în București în anul 1986 și are un fiu pe nume David. Are 1,6m și este extrem de pasionată de domeniul în care lucrează în prezent, fiind extrem de profesionistă ca și prezentatoare.

Fata de la pagina 5

În anul 2006, Andreea Mantea s-a făcut remarcată prin participarea sa la concursul Miss Playboy, obținând titlul de "cea mai sexy prezență de pe pagina 5 a ziarului Libertatea". Acest top era extrem de apreciat la acea vreme, fiind cunoscut pentru prezentarea unor dintre cele mai atrăgătoare femei din România, care și-au expus frumusețea în paginile ziarului.

Studii Andreea Mantea

Andreea Mantea a venit pe lume în București, pe 20 septembrie 1986. În ceea ce privește educația sa, a absolvit liceul Sfântul Pantelimon, obținând un rezultat modest la examenul de Bacalaureat, cu o medie de 7,40. Nota sa cea mai mică a fost obținută la proba orală de limba română, și anume 5,50. În continuare, Andreea Mantea a absolvit Facultatea de Relații Economice Interne și Internaționale.

Carieră Andreea Mantea

Andreea Mantea și-a început cariera profesională lucrând ca picoliță la un restaurant la sfârșitul clasei a noua. Această experiență nu este rușinoasă pentru ea, dimpotrivă, deoarece a reprezentat un pas important în evoluția sa profesională. În domeniul televiziunii, Andreea Mantea și-a început cariera în 2005, la Kiss TV, unde a lucrat ca reporter. Ulterior, a devenit asistentă în emisiunea matinală de la Antena 1, prezentată de Răzvan Simion și Dani Oțil, experiență care a contribuit la creșterea notorietății sale în presa tabloidă.

Popularitatea obținută în presă i-a deschis ușa către alte producții TV de succes, cum ar fi "Noaptea erorilor" și "Din dragoste," ambele alături de Mircea Radu. Andreea Mantea a avut și o scurtă colaborare cu TVR2, unde a prezentat, împreună cu Aurelian Temișan, emisiunea de divertisment "Tombola câștigătorilor."

În 2015, Andreea a fost protagonista emisiunii "Burlăcița," iar mai târziu a prezentat varianta masculină a show-ului, "Burlacul." Ulterior, a moderat emisiunea "Mireasă pentru fiul meu," difuzată de Antena 1. Este demn de menționat faptul că Andreea Mantea nu are studii în domeniul media, însă și-a construit o carieră de succes în televiziune și a fost co-prezentatoare la diverse emisiuni de pe postul Kanal D, inclusiv "Wowbiz" alături de Mădălin Ionescu, "Se strigă darul" alături de Bursucu (Adrian Cristea), "Nuntă cu suprize" alături de Cove, și "Te vreau lângă mine," "Puterea dragostei," și altele.

Relații cu bărbați celebri

Andreea Mantea a avut o serie de relații în trecut, iar fiecare a avut propriile sale momente de intensitate și provocări. Frumoasa prezentatoare TV a trăit o relație de două luni cu Bogdan Ivanof, după care l-a întâlnit pe Andrei Tardea. Această relație a fost una dintre cele mai controversate din viața Andreei, deoarece Andrei s-a îndrăgostit cu pasiune de bruneta focoasă chiar în timpul când soția sa era în luna a noua de sarcină. La scurt timp după această despărțire, Andreea Mantea a găsit consolare în brațele tânărului afacerist Rani Adamescu, fiul lui Dan Grigore

Adamescu. Andreea Mantea a avut o altă relație notabilă, de această dată cu Iulian Moga, care a durat un an. După separare, au existat acuzații reciproce de infidelitate, iar Andreea a mărturisit, la momentul respectiv, că suferea și că toți bărbații din viața ei o înșelaseră.

Relația dintre Andreea Mantea și Stefan Stan, primul câștigător al show-ului "Vocea României," a fost intens mediatizată. În cele șapte luni în care au fost împreună, cei doi au traversat perioade de certuri și despărțiri repetate. Cu toate acestea, Stefan Stan i-a oferit chiar și un inel de logodnă. Andreea Mantea l-a întâlnit pe luptătorul MMA Cristi Mitrea în cadrul emisiunii "Burlăcița," în 2014. După câteva despărțiri și împăcări, ea a rămas însărcinată. Cei doi au un fiu împreună, dar au decis să rămână în relații de prietenie și să nu reia relația de cuplu. …

Ziare247 - Mihai CostelIn urma cu 242 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7