Stiri Celebrități Totul despre Anda Adam: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Anda Adam: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Anda Adam: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Anda Angelica Adam este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică R&B și pop din România. S-a născut în data de 27 aprilie 1980(43 ani), în București. Și-a finalizat studiile la liceul „George Călinescu”, urmând ca în anul 1999 sa își înceapă cariera muzicală. Fiind o tocilară convinsă, și-a dorit o carieră într-un domeniu care să aibă legătura cu matematica sau informatica.

Părinții ei și-au dorit ca ea să își finalizeze studiile în străinătate, mai exact la Harvard, însă artista a preferat să renunțe la planurile mărețe ale părinților și să își urmeze pasiunea. Dorind însă să nu renunțe la studiile sale, a decis să urmeze o facultate cu renume în cadrul unei universități cunoscute din România, Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul ASE București.

Anda Adam - Cariera

A debutat pe scena artistică alături de trupa rap R.A.C.L.A. cu piesa „Nu mă uita”, melodie care se regăsește pe buzele fanilor și în ziua de astăzi. Fiind mândră de copilăria pe care a avut-o, Anda declară că își dorește să transmită principiile și lecțiile învățate și fetiței sale. Conform spuselor artistei, copilăria și-a petrecut-o la bunici, neavând parte de toate distracțiile avute de copii în prezent. Dorind ca fetița ei să nu aibă parte de același tratament, Anda alege să o ducă în toate parcurile de distracții, astfel petrecând mult timp împreună.

Anda Adam - Familie

După multe melodii de succes, artista decide să își completeze viața și pe plan sentimental. S-a făcut remarcată în mediul online în urma relației de 6 ani pe care a avut-o cu Victor Slav, relație încheiată în 2012. Se căsătorește în anul 2015 cu Sorin Andrei Nicolescu, din iubirea lor rezultând Evelin Nicolescu. Căsnicia însă nu durează mult, urmând ca aceștia să divorțeze în anul 2021.

Cu puțin înainte de Crăciun, în anul 2022, Anda surprinde pe toată lumea, căsătorindu-se religios cu Yosif Eudor Mohaci. Aceasta promite un eveniment fastuos, la care vor participa toate vedetele din showbiz, însă nu a luat o decizie în ceea ce privește data și locația evenimentului. De-a lungul carierei, a încântat audiența cu melodii cum ar fi: „Ce ti-aș face”, „Seri de mai”, „Mărul lui Adam”, „King”, „Miami”, „Tocurile” realizate alături de artiști celebri: Alex Velea, Dorian Popa, Shift și mulți alții.

Ultima melodie realizată a fost controversată, aceasta schimbând stilul muzical cu care și-a încântat fanii de-a lungul timpului. Melodia „Dai, Dai Dubai”, realizată alături de artistul de manele Tzanca Uraganul, a fost lansată în luna mai a acestui an. Artista a reușit să strângă o avere impresionantă de-a lungul timpului, fiind implicată și în domeniul cosmeticelor, de curând lansându-și propriul parfum. …

Ziare247 - Costel StamateIn urma cu 249 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7