Stiri Celebrități Anca Țurcașiu - CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit
Anca Țurcașiu - CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Anca Țurcașiu - CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Anca Țurcașiu s-a născut pe 8 mai 1970, dar artista nu își arăta deloc vârstă. Cu o carieră artistică de lungă durată și numeroase realizări în domeniul filmului și al muzicii, Anca Țurcașiu a reușit să rămână o figură apreciată în industria de divertisment din România.

Aceasta s-a născut în București și are o înălțime de 1,72m.

Pe lângă cariera sa artistică, Anca Țurcașiu a trăit o poveste de dragoste și o căsătorie de 22 de ani cu Cristian Georgescu, căsătorie care s-a încheiat în 2020. Din această uniune a rezultat un fiu care le-a umplut viața de bucurie.

Carieră

Anca Țurcașiu, o talentată actriță și cântăreață română, a făcut o impresionantă debut la vârsta de 14 ani în lumea filmului, jucând în pelicula "De dragul tău, Anca!", regizată de Cristiana Nicolae. Cu timpul, și-a cucerit popularitatea datorită rolurilor interpretate în filme notabile precum "Miss Litoral" și "A doua cădere a Constantiopolului". Anca Țurcașiu a obținut numeroase premii în cadrul festivalurilor de muzică ușoară, marcându-și prezența remarcabilă la evenimente prestigioase precum Mamaia (în anii 1986, 1987 și 1988), Amara (în 1986) și festivalul de la Vilnius, Lituania (în 1992). Pe lângă succesul său în muzică, Anca Țurcașiu și-a dezvoltat cunoștințele în domenii conexe. Ea a absolvit Școala Postuniversitară MTP cu specializarea în moderare TV-știri, într-un demers de a-și diversifica abilitățile și cunoștințele. Ulterior, a continuat să-și perfecționeze talentul la Școala Populară de Arte, iar mai târziu a urmat cursurile Academiei de Teatru și Film din Târgu Mureș, demonstrându-și dedicarea pentru arta scenică și pregătirea profesională în acest domeniu.

Cu cine a fost căsătorită Anca Țurcașiu?

În 1998, Anca Țurcașiu a încheiat o căsnicie cu medicul stomatolog Cristian Georgescu, împreună având un fiu în vârstă de 24 de ani, numit Radu. Din păcate, în 2020, căsnicia lor s-a încheiat, iar motivele acestei despărțiri rămân necunoscute.

Nașul de cununie al cuplului a fost Cristian Țânțăreanu, dar după divorț, acesta s-a distanțat de finul său. Se speculează că una dintre cauzele divorțului dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu ar fi fost o presupusă infidelitate din partea bărbatului.

Cu toate că nu mai sunt într-o relație, Anca Țurcașiu își păstrează legătura strânsă cu fiul lor, Radu, și îl susține în orice circumstanță. Radu urmează cursurile Facultății de Pedagogie din București și, în timpul liber, împărtășește pasiunea pentru snowboard, fiind și instructor în acest sport.

Anca Țurcașiu se confruntă cu momente extrem de complicate în sfera sa personală, în urma separării de soțul său, medicul Cristian Georgescu. Actualmente, cei doi sunt implicați într-un proces judiciar ce vizează împărțirea averii acumulate pe parcursul celor 22 de ani de căsnicie, proces care a ajuns la etapa de Tribunal.

În cadrul acestui demers legal, Anca se află în situația de a plăti o taxă de timbru în valoare de 6000 de euro, bani pe care afirmă că nu-i deține, datorită fluctuației veniturilor sale, care nu sunt constante. …

Ziare247 - Andrei MIn urma cu 242 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7