Stiri Celebrități Totul despre Anca Serea: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Anca Serea: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Anca Serea: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Anca Serea s-a născut la Tecuci pe 2 februarie 1981. În prezent are 42 de ani și este Vărsător în zodiac.

Aceasta este o prezentatoare TV apreciată, cunoscută ca o mamă puternică, având șase copii: Leah, Moise, Ava Stephanie, Noah, Sarah și David.

A absolvit cursurile Academiei de Studii Economice din București și măsoară 1,77 metri în înălțime.

Carieră

Cariera ei s-a conturat inițial ca prezentatoare a segmentului Sport la Prima TV și a semnat diverse contracte care i-au adus nu doar popularitate, ci și venituri considerabile. Apare în numeroase reclame pentru diferite produse și se ocupă de afacerile online ale familiei, inclusiv un magazin de cosmetice. A început cariera în 1999, câștigând concursul „Elite Model Look” și apoi apărând în emisiuni ca „Surprize, surprize” alături de Andreea Marin. A fost implicată și în teatru, jucând pe scena Teatrului Național în producția „Sangre Ardiente”.

Viață sentimentală

Înainte de căsătoria cu Adi Sînă, Anca avea o frumoasă familie alături de afaceristul Filip Poplingher, care, din păcate, a trecut în neființă în 2010, lăsând-o văduvă cu cei doi copii. S-a căsătorit religios cu Adrian Sînă la Biserica Cașin din București pe 8 noiembrie 2015, unde și-au botezat cei doi copii, Noah și Ava.

Fericitul cuplu cresc împreună cei șase copii, formând o familie împlinită. Cei patru copii ai lor se alătură lui David și Sara, copiii pe care Anca îi are din relația anterioară cu Filip Poplingher. În trecut, s-a vehiculat ideea că Anca și Adrian ar putea merge spre divorț. Cu toate acestea, Anca a clarificat că, deși au existat neînțelegeri, nu au considerat divorțul ca opțiune. Ea a adaptat viața sa astfel încât familia să fie pe primul plan, recunoscând nevoia de a se ocupa în principal de copii, dat fiind programul intens al carierei artistice a lui Adrian Sînă.

Anca și Adi reușesc să mențină romantismul în relația lor, chiar și după 8 ani de căsnicie. Cu toate acestea, cei doi recunosc deschis că se mai confruntă cu neînțelegeri ocazionale. În etapele incipiente ale relației lor, certurile erau destul de frecvente. Cu timpul, au învățat că este esențial să fie dispus să cedeze fiecare în momentele de conflict pentru a menține armonia.

Avere

Anca Serea afirmă că a reușit să obțină peste 100.000 de euro pe an din activitatea sa online. Anca Serea a declarat că nu stabilește tarife fixe pentru proiectele pe care le desfășoară pe internet, preferând să accepte aproape orice i se propune. Aceasta se simte recunoscătoare pentru fiecare campanie online în parte și nu acordă o importanță prea mare aspectului financiar. …

Ziare247 - Mihai CostelIn urma cu 241 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7