Stiri Celebrități Totul despre Ana Bodea: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Ana Bodea: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Ana Bodea: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Ana Beatrice Bodea, născută pe 5 iulie 2000, este o tânără actriță în vârstă de 23 de ani. Inițial a urmat calea baletului la vârsta de 13 ani, beneficiind de sprijinul a trei școli de prestigiu în străinătate în acest domeniu.

A fost îndrumată și susținută de mama sa pentru a atinge excelența, dedicând cinci ore pe zi practicării baletului. Absolventă a Școlii de Balet a Teatrului Bolshoi din Moscova, Ana și-a dovedit talentul și pasiunea pentru arta artistică. În ciuda succesului său ca balerină, a ales să se mute în București pentru a urma Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale.

Intrarea sa pe piața cinematografică s-a datorat prezenței sale în România și pasiunii pentru actorie, fapt care a atras atenția producătorilor serialului "Lia".

Carieră

Actrița a debutat în rolul Liei Călin în serialul „Lia” , o poveste care reflectă parțial viața sa, fiind o tânără aspirantă balerină cu vise mari și obstacole importante, precum pierderea tatălui său. În afara lumii actoricești, Ana Bodea este pasionată de jurnalism, un aspect mai puțin cunoscut. Dorința sa de a discuta cu bunicul său, jurnalist, despre această meserie este una profundă.

A întâmpinat o intervenție chirurgicală de apendicită în timpul filmărilor pentru "Lia", dar a reușit să se recupereze rapid pentru a reveni pe platourile de filmare. Cu toate că filmările pentru "Lia" sunt extinse, Ana Bodea își dorește să se implice în producții cinematografice de lung metraj, experiență pe care a avut-o parțial în timpul facultății, însă pentru o perioadă scurtă, de doar câteva zile.

Viață sentimentală

Ana Bodea are o relație cu Valentin Butnaru, prezentator de știri la Antena 1. Valentin este cunoscut pentru prezentarea știrilor Observatorului și a fost cel care a făcut publică relația sa cu Ana Bodea. Acesta i-a transmis un mesaj plin de afecțiune și dragoste de ziua actriței, facând o declarație romantică pe pagina sa de Instagram, însoțită de o fotografie în care apare alături de Ana Bodea.

Ana Bodea a avut o relație cu Andrei Ivan, absolvent al UNATC, care activează acum ca actor freelancer. Cei doi împărtășesc aceeași pasiune și dragoste pentru artă, reflectată și în prezența lor activă pe rețelele de socializare.

Avere

Încă din copilărie, ea și-a dorit să fie în lumina reflectoarelor și a avut oportunitatea de a câștiga primii bani. La vârsta de aproximativ șase ani, a apărut într-o reclamă, dar a câștigat bani și din balet și concursuri. În prezent, tânăra actriță are venituri substanțiale din rolul „Lia” din serialul cu același nume. …

Ziare247 - Andrei MIn urma cu 241 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7