Stiri Celebrități Totul despre Dorian Popa: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Dorian Popa: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Dorian Popa: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Dorian Popa s-a născut la data de 7 August 1988(vârstă 35 de ani), în Constanța, România și este vlogger, dansator, compozitor, cânțăreț și actor român. Acesta are o înălțime de 1.84m și cântărește 82 de kg. Din punctul de vedere al studiilor, este un masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing din cadrul Universității ASE.

Carieră

S-a făcut remarcat pentru prima dată în anul 2011, atunci când alături de colegii săi din Lala Band, a participat în serialul Pariu cu Viața, unde a trebuit să îl interpreteze pe Andrei Anghel. Serialul din care a făcut parte, a câștigat premiul pentru cel mai bun debut la Gala Premiilor VIP.

În anul 2015a dublat vocea personajului Mune din Gardianul Lunii. În același an, a fost implicat și într-un accident rutier, însă nu a fost rănit. În anul 2019 a jucat în serialul Sacrificiul, serial difuzat de Antena 1, acolo unde l-a interpretat pe Mario. De-a lungul timpului a apărut pe coperțile mai multor reviste, precum TV Mania, TV Satelit, Men’s Health și Bravo. În anul 2019, a intrat în lumea afacerilor, deschizând diferite business-uri, printre care și vânzarea de haine online. În anul 2021, a decis să șocheze România, luând decizia de a-și adăuga porecla Hâtz la nume.

În momentul de față, acesta este jurat la Next Star, emisiune difuzată de Antena 1, alături de Loredana Groza și Ștefan Bănică. De asemenea, este implicat în mai multe proiecte și concerte prin țară, fiind și vlogger pe canalul său de Youtube acolo unde este urmărit de peste 2.24 milioane de abonați. Din punct de vedere muzical, a colaborat cu mai mulți artiști după ce a părăsit Lala Band, , printre care se regăsesc Nicole Cherry, Amna, Selly, Andreea Bănică și mulți alții. Cea mai de succes piesă a sa a fost Înoată Cheluțu’. De curând a devenit dezvoltator imobiliar, construind un adevărat imperiu în zona în care locuiește, zonă pe care a denumit-o Hâtz Residence.

Viață personală

Dorian Popa trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Claudia Iosif, poreclită și Babs, alături de aceasta reușind să își construiască casa viselor, cu piscină, jacuzzi și cu un interior demn de filmele americane. Costurile au fost unele pe măsură, cei doi investiind peste 300 000 EUR. În momentul de față, acesta nu este căsătorit și nu are copii.

Avere

Fiind unul dintre cei mai în vogă vloggeri la momentul actual și o adevărată personalitate în România, Dorian Popa a reușit să strângă o avere uriașă. Pe lângă ceasurile și mașinile de lux pe care le deține, se zvonește că acesta ar avea în conturi peste 2 milioane de euro. …

Ziare247 - Mihai RIn urma cu 256 zile
    Alte stiri din Celebrități

    Comentarii

    Conecteaza-te pe Ziare 24/7
    Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.
    Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
    Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
    Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7