Stiri Politice Singurul primar USR din judeţul Sibiu a trecut la PSD, împreună cu viceprimarul. USR: „Nu au onoare şi bun simţ”
Singurul primar USR din judeţul Sibiu a trecut la PSD, împreună cu viceprimarul. USR: „Nu au onoare şi bun simţ”

Singurul primar USR din judeţul Sibiu a trecut la PSD, împreună cu viceprimarul. USR: „Nu au onoare şi bun simţ”

„Primarul şi viceprimarul USR din Micăsasa se alătură echipei PSD Sibiu. Viceprimarul Adrian Suciu va fi candidatul PSD la funcţia de primar, la următoarele alegeri”, a anunţat liderul judeţean al PSD, deputatul Bogdan Trif, sâmbătă, 24 februarie, pe Facebook.

Actualul primar, Timotei Păcurar, a anunţat că îl susţine pe viceprimarul Suciu la alegerile din 9 iunie și a susținut că nu a fost sprijinit de fostul său partid, USR.

„Atunci când vine vorba despre oameni şi comunitate, nu cred că-şi au loc orgoliile şi de aceea aleg să susţin candidatura lui Adrian Suciu pentru funcţia de primar. În ultimii patru ani, ne-am preocupat să facem proiecte în comunitate, chiar dacă liderii politici din USR nu ne-au susţinut şi nu ne-au trecut pragul comunei de multe ori”, a transmis primarul comunei Micăsasa pe Facebook.…

Libertatea - Cristian OtopeanuIn urma cu 131 zile
Alte stiri din Politice

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Politice

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7