Stiri Politice Simion nu exclude o alianță cu Șoșoacă. Ce conflicte au avut de-a lungul timpului
Simion nu exclude o alianță cu Șoșoacă. Ce conflicte au avut de-a lungul timpului

Simion nu exclude o alianță cu Șoșoacă. Ce conflicte au avut de-a lungul timpului

George Simion susține că nu ar exclude o alianță cu Diana Șoșoacă, menționând că AUR este deschis colaborării cu majoritatea formațiunilor.

Liderul AUR, George Simion, a declarat, la Digi24, că partidul ia în calcul „câștigarea alegerilor și alianța doar cu românii.

“În rest, dacă aritmetica parlamentară nu ne va permite obținerea a 50% + 1 din voturi discutăm cu toată lumea în afară de actuala conducere a PSD”, a transmis Simion.

Întrebat de o posibilă alianță cu Diana Șoșoacă, președintele “Din studiile sociologice pe care le-am făcut am constatat că doamna Șoșoacă ia și de la PSD, ia și dintr-o zonă de nemulțumiți care în mod normal nu ar vota. Sigur că în cei 5 -6 % care apar în dreptul dânsei, 1,5 – 2 % sunt ai noștri, votanți tradiționali AUR”, a răspuns Simion fiind întrebat dacă au același electorat.…

Adevarul - Teodora ȘutaIn urma cu 224 zile
Alte stiri din Politice

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Politice

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7