Stiri Politice Rogozin spune că Șoșoacă le-a cerut politicienilor ruși să-i promoveze mesajul despre Transnistria: „Ne-a solicitat să-i publicăm declarația din Senatul României”
Rogozin spune că Șoșoacă le-a cerut politicienilor ruși să-i promoveze mesajul despre Transnistria: „Ne-a solicitat să-i publicăm declarația din Senatul României”

Rogozin spune că Șoșoacă le-a cerut politicienilor ruși să-i promoveze mesajul despre Transnistria: „Ne-a solicitat să-i publicăm declarația din Senatul României”

„Diana Iovanovici-Şoșoacă, senator român, ne-a solicitat să-i publicăm declarația sa politică din Senatul României din 5.03.2024”, a scris Rogozin, înainte de a publica mesajul senatoarei.

În mesajul său, Diana Şoşoacă preia narativa propagandei ruse cu privire la regiunea separatistă și susţine că Transnistria reprezintă noul măr al discordiei între blocul estic și vestic și „posibilul nou focar de conflict chiar în preajma României”, notează BZI.

„Veștile sunt neliniștitoare din acest punct de vedere: Moldova face presiuni asupra Transnistriei, dar nu de capul ei, ci la îndemnul stăpânilor euroatlantici. Moldova nu își permite singură să provoace Rusia, acest lucru e clar, deci tot acest joc se desfășoară la nivel înalt, iar Moldova este doar mingea de ping-pong a marilor puteri. Moldova riscă să devină o nouă Ucraina, împinsă pe calea războiului de Soros, un apropiat al Maiei Sandu, de fapt stăpânul ei. Dar Moldova nu contează prin ea însăși în acest conflict, ci prin faptul că poate atrage România în același conflict, care este stat membru UE și NATO”, a spus Şoşoacă.…

Libertatea - Bobi NeacșuIn urma cu 120 zile
Alte stiri din Politice

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Politice

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7