Stiri Politice Marcel Ciolacu acuză că ședințele coaliției PSD-PNL sunt înregistrate ilegal. „Unii dau informații pentru un avantaj politic”
Marcel Ciolacu acuză că ședințele coaliției PSD-PNL sunt înregistrate ilegal. „Unii dau informații pentru un avantaj politic”

Marcel Ciolacu acuză că ședințele coaliției PSD-PNL sunt înregistrate ilegal. „Unii dau informații pentru un avantaj politic”

Marcel Ciolacu a precizat că în ultimele 6 luni, de când este premier, discută în mod constant cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, pentru a lua cele mai bune decizii, dar este nemulțumit că informațiile din coaliție apar în presă.

„Cel mai rău m-am supărat şi o mă supăr în continuare, dar sper să găsim până la urmă maturitatea politică și să depășim și acest lucru, când facem şedinţe de coaliţie, unde se discută foarte multe şi unii dintre colegi înregistrează sau dau stenograme din timpul şedinţei. Sau iau anumite informaţii, că urmează Guvernul să ia o decizie şi imediat o transmit presei pe surse, off the record. Să încerce să aibă un avantaj politic sau să facă un serviciu cuiva din presă. Nu pot să accept la acest nivel lucrul acesta. Eu înţeleg că se foloseşte acest lucru, dar există un cerc restrâns al coaliţiei, unde trebuie să existe un respect”, a afirmat Ciolacu.…

Libertatea - Cristian OtopeanuIn urma cu 215 zile
Alte stiri din Politice

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Politice

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7