Stiri Politice Gabriela Firea, despre scenariul Marcel Ciolacu candidat la Primăria Capitalei: „Să spună public dacă este reală sau nu informaţia”
Gabriela Firea, despre scenariul Marcel Ciolacu candidat la Primăria Capitalei: „Să spună public dacă este reală sau nu informaţia”

Gabriela Firea, despre scenariul Marcel Ciolacu candidat la Primăria Capitalei: „Să spună public dacă este reală sau nu informaţia”

„Cu privire la domnul preşedinte Ciolacu de a candida la Primăria Capitalei. În primul rând, domnia sa trebuie să spună public dacă este reală sau nu informaţia. Mie personal mi-a transmis că nu a fost o ştire corectă, dar totul este posibil”, a spus Gabriela Firea, la B1 TV.

În urmă cu o săptămână, Gabriela Firea a transmis că nu îi convine că Marcel Ciolacu a spus în mod repetat că ea este „deocamdată” candidatul PSD la PMB.

„Nu ştim de cine sau cu ce folos, nu ştim dacă a avut poate o minimă bază reală. Poate cineva a intrat în posesia unor cercetări sociologice care se realizau astă vară şi erau incluşi mai mulţi candidaţi. Până la urmă, de ce nu să nu fi fost inclus şi domnia sa? E dreptul fiecărui partid de a găsi candidatul cel mai bun, cel mai potrivit, cel mai bine cotat de alegători pentru a intra în competiţie cu statutul de câştigător nu din start învinşi sau statutul de a intra şi de a valida un coleg care nu face decât un compromis, acel iepuraş cum se spunea pe timpuri. Nu este cazul nostru sau nu e cazul acum că suntem serioşi şi tratăm cu responsabilite această candidatură, ca şi celelalte candidaturi”, a mai spus senatoarea PSD.…

Libertatea - Bobi NeacșuIn urma cu 150 zile
Alte stiri din Politice

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Politice

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7