Stiri Politice Gabriela Firea, critici publice la adresa lui Marcel Ciolacu: „De la candidatul cu certitudine am ajuns candidatul deocamdată”
Gabriela Firea, critici publice la adresa lui Marcel Ciolacu: „De la candidatul cu certitudine am ajuns candidatul deocamdată”

Gabriela Firea, critici publice la adresa lui Marcel Ciolacu: „De la candidatul cu certitudine am ajuns candidatul deocamdată”

„Cred că este dovadă de respect față de cetățeni, cei care vor veni la vot, să știe din timp pe cine votează. De asemenea, ar fi o dovadă de respect pentru echipele noastre, pentru organizații, să ne putem pregătim cum trebuie, să ne finalizăm programele și pentru zona tehnică a unei campanii”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a precizat că a stabilit cu conducerea PSD ca discuțiile pentru alegerile locale să fie reluate săptămâna viitoare.

„Susțin orice coleg ar dori să intre în campania pentru București. Am auzit și eu aseară diferite propuneri: să se realizeze mai multe sondaje, să fie alegeri preliminare. Sunt total de acord, chiar voi propune să fie și la noi, dacă decizia nu este foarte clară, preliminare”, a precizat Gabriela Firea.…

Libertatea - Sebastian PricopIn urma cu 155 zile
Alte stiri din Politice

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Politice

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7