Stiri Politice Dosarul care vizează conducerea AUR, privind coruperea alegătorului, trimis la Parchetul General SURSE
Dosarul care vizează conducerea AUR, privind coruperea alegătorului, trimis la Parchetul General SURSE

Dosarul care vizează conducerea AUR, privind coruperea alegătorului, trimis la Parchetul General SURSE

Procurorii din Slobozia au trimis Parchetului General dosarul care vizează mai mulți membri din conducerea AUR privind posibile fapte de corupere a alegătorului, potrivit unor surse judiciare.

Surse judiciare au declarat pentru „Adevărul” că dosarul care îi vizează pe membrii din conducerea AUR, privind coruperea alegătorului, deschis în rem de procurorii din Ialomița, a fost trimis către Parchetul General.

Formațiunea politică AUR a acuzat o încercare de înscenare, după apariția în presă a unor informații cu privire la dosar.

„Nicio faptă bună nu scapă nepedepsită. La începutul ăsta de an, tocmai ne-au arătat că vor să ne desființeze. Să ne organizeze dosare penale, să ne însceneze diferite lucruri. Nu ne temem. Dacă așa se gândesc ei că pot să ne elimine, printr-o hârtie venită tam-nesam la ordinul domnului Ciolacu pentru coruperea alegătorilor cu procurori și cu oaste, înseamnă că au pierdut deja meciul”, a acuzat șeful AUR, George Simion, într-un mesaj video transmis pe Facebook.…

Adevarul - George-Andrei CristescuIn urma cu 176 zile
Alte stiri din Politice

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Politice

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7