Stiri Economie Unicredit fuzionează cu Alpha Bank în România. Ce trebuie să știe clienții celor două bănci
Unicredit fuzionează cu Alpha Bank în România. Ce trebuie să știe clienții celor două bănci

Unicredit fuzionează cu Alpha Bank în România. Ce trebuie să știe clienții celor două bănci

UniCredit Bank S.A. fuzionează cu Alpha Bank România S.A., urmând a crea a treia bancă ca mărime de pe piața locală, cu o cotă de piață combinată de 12% din punct de vedere total active.

Fuziunea va reuni două francize cu adevărat complementare, ambele cu istorii lungi, relații și expertiză în această țară cu creștere economică importantă. În special, pozițiile existente ale UniCredit Bank și Alpha Bank atât în segmentul corporativ, cât și în cel de retail le vor crește în viitor poziția comună.

Această tranzacție permite UniCredit să-și sporească prezența în România, o țară cheie pentru amprenta sa geografică, consolidându-și și mai mult nu numai angajamentul local, ci și pe cel față de regiunea mai largă, Europa Centrală și de Est, în ansamblu.

Clienții băncilor unite vor beneficia de acces la o gamă de servicii și produse de cea mai bună calitate prin intermediul fabricilor de produse globale ale UniCredit, precum și de termenii și condițiile benefice de la partenerii lor care fac parte din această tranzacție.…

Adevarul - Afrodita CicovschiIn urma cu 48 zile
Alte stiri din Economie

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Economie

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7