Stiri Ziare Locale Vulturar a debutat în SuperLigă în tricoul echipei care l-a crescut: „Momentul a fost perfect, la mine acasă, în fața suporterilor arădeni!”
Vulturar a debutat în SuperLigă în tricoul echipei care l-a crescut: „Momentul a fost perfect, la mine acasă, în fața suporterilor arădeni!”

Vulturar a debutat în SuperLigă în tricoul echipei care l-a crescut: „Momentul a fost perfect, la mine acasă, în fața suporterilor arădeni!”

După Răzvan Trif miercuri, pe terenul Rapidului, a venit și momentul debutului stagional în SuperLigă a lui Cătălin Vulturar. Cu ocazia celor aproape 20 de minute bifate pe finalul meciului cu FC U Craiova, fotbalistul arădean împrumutat de Rapid la UTA devine al 39-lea fotbalist utilizat de Mircea Rednic în tricoul „roș-alb” în acest campionat.

Nu vorbim despre un debut absolut în tricoul „Bătrânei Doamne” pentru Vulturar, căci acesta mai jucase la prima echipă în liga secundă, începând cu 8 decembrie 2018, când devenea cel mai tânăr debutant din istoria primelor două ligi. La 14 ani și 9 luni, mijlocașul central îi depășea în top pe Nicolae Dobrin, Florin Răducioiu sau Marius Niculae. Dar, e vorba despre un debut în SuperLiga, adică pasul pe care fotbalistul dorea să-l facă la revenirea în România, din Italia, de la Lecce, unde jucase doar la echipa de tineret a salentinilor, cu care e și campion en-titre al Campionatului Primavera.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 124 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7