Stiri Ziare Locale Vreme schimbătoare, la început de februarie, cu temperaturi în creștere în cea mai mare parte a țării. Vremea în Cluj.
Vreme schimbătoare, la început de februarie, cu temperaturi în creștere în cea mai mare parte a țării. Vremea în Cluj.

Vreme schimbătoare, la început de februarie, cu temperaturi în creștere în cea mai mare parte a țării. Vremea în Cluj.

Joi, 1 februarie 2024, se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât în zilele precedente, iar vremea se va menține frumoasă. Valorile maxime din termometre vor indica între 4 și 12 grade Celsius, iar minimele se vor situa între -6 și 4 grade Celsius.

În a doua parte a zilei sunt așteptate precipitații slabe în zona de vest, centru și nordul țării, iar în Maramureș și Transilvania acestea se vor transforma în lapoviță sau ninsoare pe parcursul nopții.

În Cluj, vremea va fi mai caldă decât cea normală pentru această perioadă a anului, cu un cer mai mult senin, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de -1 grade Celsius. Sunt șanse de averse pe parcursul nopții.…

Monitorul Cluj - Oleg GHILASIn urma cu 177 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7